the daý

Somnade jättesent igår, och va inte speciellt pigg idag på matchen mot täby :) men vi lyckades vinna efter ett bra spel i andra halvlek. 3-2 :D sen drog vi till donken, och nu har vi solat med cola, juice och fotboll ;)
vet att det varit dåligt uppdaterande men jag lovar att vi lägger ut massa grmma grejer imorgon :) allt från helgen som varit och en video bjuder vi nog på också. :D


Kallt i vattnet?


Klassresa

Igår efter skolan drog vi på klassresa/övernattning. Man kan fan inte kalla det klassresa eftersom vi bara va borta i en natt. Vi drog från skolan med bilar runt 3tiden och kom dit vid halv 5 kanske. Du började alla tjejer lägga in sakerna i sina hus. Men vi grabbar väntade lite för vi skulle ju bo typ 500 meter ifrån dom andra nere vid vattnet i en egen stuga. Där vi sju stycken grabbar bodde och gjorde denna resa riktigt skön.

Vi gjorde inte speciellt mycket på resan. Altså vi spelade inte brännboll eller fotboll, eller jo vi gjorde det men inte seriöst, då menar jag lag. Vi hittade mest på allting själva, och det blev ganska lyckat. Går inte in på sakerna som hände på klassresan för det stannar hos 9F. Vill ni veta någonting får ni fråga dom som va med på resan. + att ni måste fråga dom INTE som en ända minut.



veckans lirare!

Denna vecka tar ett par tjejer från skolan hem priset. Två stycken tjejer gled i till samlingen idag på orienteringen och sladdade ner i diket. Oslagbart. Klockrent brudaR! Vet inte riktigt vilka det va, men om ni vet så skriv :)

Sämst dag blev grym

Igårkväll bestämde vi oss för att dra till lövsta idag på dagen vid typ klockan 12:00. Men när man vaknade imorse och öppnade kardinerna så blev man ju besviken. Aja, dagen rullade iaf på och jag drog till alona. Vi åkte sedan hem till mig och följde med mamma till jakan. Där jag köpte ett par ljusblåa shorts och ett till basketlinne. Chicago bulls. Tappade bort min mobil i jakan, men hittade den i bilen när vi skulle hem. Så dagen blev grym. Nu sitter jag och flickvännen och kollar tv och senare ska vi nog till jonte och kolla hockeyfinalen :) ryssland-tjeckien. Go russia! :D





Förlust och grilldag

Matchen imorse sög, vi torskade med 2-0. Men spelar vi så dåligt som vi gjorde är vi inte värda en seger. Inget mera snack om den. Vi drog sedan och grillade, jag, alona, niklas, frida, olle, nella och jonte :) det va mysigt, vädret va fett nice. 3 engångsgrillar och en massa kött och marsmellows. Nu är vi alla hemma och kollar championsleaguefinalen :)

Imorgon blir det LÖVSTA! efterlängtade lövsta, det blir rikitgt jävla skönt :) ligger väl där från 12-4 och schtekare och badar. Bara att komma ner och bada nu folk. Nu ska jag fortsätta kolla matchen, viktor skriver ett inlägg senare ikväll!

Ny dag,

Idag va det kanske skönt, vaknade i tid och tog moppen ner till skolan. Sumpade moppe nyckeln någongång under dagen så fick lite panik efter skolan. Kanske för att jag skulle gymma, och robin moppe va fastlåst med mitt lås. Så jag lånade jontes moppe och drog hem till alona och hämtade extranycklarna. Sedan tbx till skolan, då hade jag två moppar och två nycklar :P Sen skjutsade jag hem cristoffer och låste moppen. Sen tillbaka igen, skjutsa hem love och tillbaka, sen hämta gymnyckeln och gymma :) så va det, nu är jag iallafall hemma hos pappa och latchar med Dias. Blir grillat ikväll , så jag har det bra :)

Imorgon
är det match på viksjövallen klockan 3 ;) missa inte den fighten mot bp! Lovar att göra en kasse. Vi höres.

Påminelse!

Veckans lirare kommer ut imorgon på bloggen, så gör någonting oväntat eller roligt så kanske ni kommer med.


dagen

Dagen har varit lugn, den började som vanligt med att jag försov mig, MEN jag har fått tillbaka min moppe från lagningen så jag hann lugnt i tid. Jag hann till och med hämta viktor hos hans mamma! I skolan blev det lugnt, aa, ett tag iallafall tills vattenkriget bröt ut. Va vatten i hela korridoren! Efter skolan gymamde jag och zeki, galet jobb idag. Sen efter det blev det hem till alona och sova lite. Nu sitter jag och kollar hockey vm. Ryssland - Canada. Samtidgt skriver jag min idrottsuppgift! :D


En sommardag i stockholm

Idag va jag, viktor, zeki och ahmad i stan för att köpa lite grejer till sommaren :) måste börja med att säga, vilket jävla väder. Fyfan va skönt! Såna här dagar älskar man sverige! Iallafall, jag köpte en baskettröja och viktor en keps och ett par convers. Lägger ut bilder här under på hur sakerna såg ut. Faktiskt rätt sköna grejer, vi är nöjda. Efter shoppingrundan och allt letande efter viktors jävla blåa convers blev det donken. Viktor hade fortfarande inte hittat skorna men när vi tillslut bestämde oss för att göra ett sista försök i en nilson butik så hittade han dom. Och alla blev nöjda och glada!

Blev denna för mig. Bryant, Los angeles Lakers. 499kr.





För viktor blev det ett par: Turkos/ljusblå convers 699kr och en ljusblå New york keps 399kr.





Burykväll!

Varje tisdag i 3veckor irad har jag och niklas lirat fifa. Vi har startat en karriär med bury som lirar i divison 4 i england. Vi har iochförsig kommit upp till div 3 nu. Nu ska vi ner till träningen och leka lite sen är det hem och slagga. Moppen är klar så jag är rätt glad!

 


Veckans lirare?

Vi har dragit igång en ny grej här på bloggen, det är vem som blir veckans lirare, förra veckan tog xbox killen hem priset. Vem tar hem det denna gång? Bjud på er själva i skolan och utanför så får vi se vem som gör den sjukaste och roligaste grejen och tar hem priset denna vecka. Priset kommer utses varje lördag!!

Kolla hur dagen sett ut längre ner!

Dagen som varit!

Nu måste jag göra ett sånt där böginlägg och skriva om hur våran dag har vartit så låt oss börja ;).........
Jag vakna i tid som vanligt och för engångs skull väckte jag inte simon som då kom försent till skolan.
Sen vare som vanligt på lektionerna tråkigt, dött och.. aa ännu tråkigare, men tillslut kom idrottslektionen som var lite roligare för vi var i simhallen och tränade räddningssaker i vattnet. skit kul!



Sen
 tog vi bussen tillbaka till skolan för att gymma och det är always kul :D
Vi var där i en timme typ med JONTE HOLMBERG our brothaa som fixade lite redbull till oss ;) (tack sötnos)
Sen drog vi till vallen och chilla där med lite chips och dricka med Alona, Niklas och Frida och hennes hund bruno, som va skitgrov på fotboll! Japp, så var våran dag tillsammans och nu är simon hemma med alona och jag är  hemma och kollar på hockey ! :)


   
  
    
    


Nu kör vi

Frukosten idag blev två st rostade mackor med jordgubsmarmelad på ena och hallonmarmelad på andra. Sen en stor skål med hotellets fruktsallad. Galet gott! Nu håller jag på och packa ihop mina grejer som ligger utspritt över hela hotellrummet, sen bär det av mot kvartfinal mot något bondelag. Hör av mig senare ikväll, viktor har lovat att läggai n något roligt och långt inlägg under dagen, så va uppdaterade! !


Heja kissie

Jeansjacka för fel pris

I Kissies senaste inlägg skrev hon att hon köpt en ny Jeansjacka från Topshop för 700kr. En läsare som vill kalla sig själv för sFriiberg kollade upp det på Topshops hemsida.

Kissies inlägg:

Topshops hemsida:

 

Enligt tv2's textTV är 1pund = 11,27kr. Så 40 pund blir 450,8kr. Läsaren fick fram det till 469,81 kr. Hur som helst så är det lite för grovt avrundat till 700.


dödläge

Ikväll 22:10 spelar vi dödens match mot skoghall. Vi har vunnit 2 matcher och spelat lika 1 match, men det är så pass jämt att vi måste vinna ikväll för att gå vidare. Blir ju inte lättare att vinna eftersom vi spelar i en ishall där golvet är vitt och bollen orange :p skriver mera ikväll och lägger in en video på när kalle sköningen nissen duschar ! :D


Veckans lirare

Här har vi en väldigt smart lirare från facebook som kalle nissén hittat, haha.. :) han blir helt klart veckans lirare!



Viktor sjunger!

Viksjöskolans baldans länger ner!

Destination falun

Vi har precis kommit till vårat hotell. Vi vann första matchen med 6-3. Hässelby torskade, HA! Nu ligger jag på hotellet och kollar tv, vi är tre som sover i mitt rum. Jag, min kusin philip blyberg och kalle nissén :) det finns tre sängar, men jag har den som är 1.20m, dom andra har två skitsängar. Philip säng kan rulla :p aja skitsamma, nu har vi match med juniorerna, förklarar mera sen. Puss / kalle! :D


Kalle nissén :D                                                     Philip blyberg :D


9F dansen!



Vi skämde ut oss på balen men när vi tränade såg det bra ut! :)


Idag

Känns som det inte finns speciellt mycket att ta upp. Det som hänt är att vi varit på elevkonser både i skolan och på kvällen. Behöver ju inte nämna mycket om vilket som kan sjunga och vilka som inte kan. För det tror jag att ni alla vet. För mig blev det hem direkt efter konseren och packa för avfärd till falun imorgon, viktor fortsatt kvällen, eller fortsätter kvällen hos jonte där alla viksjöskolan ungar är för att , aa jag vet inte varför men dom är iaf där. Ligger just nu och kollar FINLAND - USA i hockey VM!

Roligt: Igår bestämde sig jag, viktor, zacke, davan och granis att vi ska köra en tävling. Alla ... sig igår och vi ska nu se vem som kan få mäst och längst inann skolavslutningen, jag tror iochförsig att jag kommer förlora och att davan lär vinna. Men vi får se. Vi tar upp det mera när det närmar sig avgörandet. Jag berättar inte vad vi tävlar om, det fattar ni nog om ni är smarta!



Ber om ursäkt

Som ni märkt skrev viktor ett inlägg här nedanför efter ett långt uppehåll från hans sida. Nu äntligen har han tagit sig i kragen och börjat skriva lite. Men nu tar jag på mig allt och ber om ursäkt för hans jävla stavningsfel i varje mening. Seriöst, läs inlägget! INTE OKEJ! Men aja, ni får klista in texten på word och kolla hur det ska vara :D

Vi har precis tränat iallfall och nu är vi skittrötta, ska gå och slagga nu så jag kommer upp imorgon. Eller så får jag be viktor väcka mig .. får se hur det blir.

Imorgon är det musikstudiekonsert i viksjöskolan klockan halv 3, lär väl komma på den eller nått :) sen blir det mys med flickvännen för att på torsdag drar jag till falun på innebandytunering.


länge sen !

tjotja, nu är det tid för att bloggen ska tagga till lite! uppdateringen har var riktig usel på sista tiden särklillt jag (Viktor) men nu ska vi köra igång fan !

Vi kan börja med vad som hände idag.
Jag vakna som vanligt i tid och ska alltid väcka simon annars kommer han sent till skolan. så jag ringde han flera gången man han vakna inte.. så jag sprang upp till han (20 meter ifrån) och slog han så han vakna :D!
aja sen drog vi till skolan och chilla lite på lektionerna som vanligt, fett coola!
Efter det så drog Jag, simon, zeki, ahamad, danne, andre, dana, linn jessica och debbie till kista för att dana skulle köpa en present till hennes kusin jessica som fyller år idag grattis igen :D!!
Simon kollade också runt i alla butiker i kista för att hitta ett basket linne.

Nu har jag inget mer att säga om dagen förutom att jag kan ta upp att Chealsea töntlaget vann Premier league pukalen ..
Vårt käraste lag Arsenal fick nöja sig med en tredje lag och måste verkligen tagga till med sitt unga lag förr att vinna någon titel!
Juste sen i helgen antar jag att det är den sista omgången i Spanska la liga där Barcelona har ett litet övertag om den titeln med en poäng mer över Los Blancos och hemma plan mot valladolid  (vet ej hur det stavas) som sista match. Ser mörkt ut för mitt andra lag real som köpte sin stjärnar för 2.7 miljader till ingeting, inte spanska cupen, champions leauge och inte la liga :/ det ser dåligt upp för min lag.. får hoppas på att djurgårn vissar va dom går för nu !

men det var allt för idag tror jag, kom ihåg att vi kommer uppdatera oftare nu gott folk ;)


....två bilder där iallfall "mina lag" vinner .
 


 

JUSTE ! GLÖM INTE ATT GÅ MED I SIMON GRUPP PÅ FACEBOOK. VI SOM GILLAR ATT MYSA! FINNS PÅ HANS FACE, NÄSTAN 400 MEDLEMAR PÅ EN DAG!

Facebook

Jag hade ingenting att göra för ungefär 2 timmar sen, så bestämde mig för att starta en grupp på facebook som heter; alla vi som gillar att mysa. Efter två timmar har jag 136medlemmar :) starkt tycker jag! Sitter och kollar på hockeyvm. Sverige - Norge 2-2. Iochförsig är det inte slut så vi får ju hoppas att vårat land inte skämmer ut sig iaf. Sen blir det slagg, maybe ett inlägg. Får se!


Hummer H3 limo


Vad har hänt ?

Jo, igår så va jag, alona, olle och nella i stan och va med nella som skulle vara med i idol. Vi köade i jag vet inte hur länge, man stod så tätt att man inte kunde röra sig åt något av hållen. Jaja iallafall, Nella va skitduktig enligt jurryn, men inte den typen dom söker, dom sa att dom söker folk som står ut, töntar typ. Så ni som tänkt söka någonting, klä ut er till mcdonladsgubben eller nått!

Nella va iallafall glad över sin prestationen och kvällen fortsatte hemma hos olles mamma där vi kollade på film och mös hela kvällen. Nu är det dags för fotbollsmatch igen, viksjö - aspudden. Bortamatch tyvärr. Skriver mera om vad det blev och allt när vi hommer hem. Kommer också in flera bilder, och videos från balen.. :)

Se hela bilden


Grillningen

Nu kommer äntligen bilderna ifrån grillningen i söndags. Snart ska vi in till stan och vänta på att nella ska sjunga i idol och förhoppningsvis gå vidare, vi håller tummarna. Längre ner finns det bilder ifrån balen!

Dagen innan, jag och niklas va nere och tränade lite

Matchen mot sollentuna. 6-0

Niklas in action

Lillbrodern i halvlek

Frida, nella och alona!

Jag och alona

Efter ett bra tag fick vi igång grillen

Olle, alona och jag

shrek och fiona :)

Tarzan och Jane

Niklas, olle jag och nella

 

Niklas, olle, jag och nella

 

 

 


BALEN

Varit jävligt dåligt uppdaterande på sistonde, dåligt av oss, men vi har haft mycket att göra, det har varit valborg, bal, och massa saker. Som belöning för att ni fortfarande håller er uppdaterade och besökare våran kattiga blogg så lägger jag här ut bilder som inte finns på facebook än! Njut, + att det kommer massor mera, videos och mera bilder från balen! 

Detta är bara bilder innan balen och när vi kom dit, alla bilder från prince palace kommer snart!




















Jonte badar 17/4


Godnatt

Nu är det dags att slagga, imorgon kommer det ungefär 50st bilder på hur våran söndag såg ut :) underbart. Nu är det fifa och slagga, ses!


Dagens

Det är inte toppen på snoppen som gör susen i musen, det är såsen i påsen som är poängen i sängen!

Sexolle

Imorgon: får vi besök av olle waller i skolan, han brukar även synas till mycket på kanal 5 där han har sitt sexprogram. Vi ska få ställa frågor och sånt till honom imorgon. HAHA!

Dagens grej: Zeki sulaiman maxade idag på gymmet och klarade 50kilo :) my boy. hiih :)

Kommande grej: ett bildkollage kommer läggas ut på bloggen från i söndags! missa inte det, bilderna är från hela dagen! Kommer upp ikväll!


Sommardag!

Vi vann: matchen imorse med 6-0. Galet bra match, kom igång ganska bra. 1-0 Niklas, efter en fin pass från mig. Ganska inövad faktiskt! 2-0 gjorde niklas igen, när han lyckades få träff på bollen efter krigsituation i sträffområdet. 3-0 gjorde rasmus återigen efter krig straffområdet. 4-0 gjorde olle, en fin boll från mig till robin, som snyggt går förbi sin back och spelar över på bortre stolpen till olle som enkelt rullar in bollen. 5-0 gör robin själv på straff. och 6-0 gjorde jag, ett distansskott utanför staffområdet.

Efter matchen: Vi drog direkt till lagondola och kollade AIK - DJURGÅRDEN. Stod 1-1 när vi drog därifrån. Jag, alona, niklas, frida, olle och nella hade bestämt oss för att dra till våra egna klippor i hummelmora där vi grillade korv, marsmellows och drack cola. Blev helt underbart. Perfekt! Kommer grymt sköna bilder snart. Blir först massa bilder från matchen, sen grillningen!

Dagens grej: Verkar inte gå så bra för AIK iår, idag tog djurgården en enkel seger över ekkelgnaget. 2-1 blev det i matchen och vi kliver upp på 14p. Aik ligger väl kvar på 6p? eller har jag fel? Mästarna verkar inte hålla måttet, superettan? HA!







Seriepremiär på hemmaplan!

Imorgon spelar vi våran första serie match hemma på viksjövallen kl 11:30 mot sollentuna. Nu snackar vi altså fotboll. Tro det eller ej, kom ner och kolla. Blir en galen match! Senare på kvällen blir det grillningen med alla grabbar. Najs!

Vet att det varit dåligt uppdaterande de senaste dagarna, men ni vet, valborg och sånt. Vi har varit jävligt trötta med andra ord. Aja, nu ska jag och niklas slagga. Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! :)


Valborg igår

Idag: va det valborg och det blev en lyckad dag tillslut, lite seg ibörjan med sedan hittade vi till rätta. Alla blev tillsut glada och kvällen blev rolig. Jag, ali, alona, niklas & frida träffades och vi drog mot brasan i västra jakan. Runt 22:30 kom vi dit, men då va det tomt på folk. Viktor och gänget satt hemma hos linn och lyssnade på musik. (kul killar) Efter det så drog vi ner mot baset, vi hann inte så långt, för klockan blev mycket så vi bestämde oss för att ta en genväg rakt ingenom en stor äng. Prismavägens busshållsplats blev slutdestination och där drog vi hem till våran hus.

Imorgon: blir det donken med grabbarna från igår!!
Vad hände på valborg, berätta!


RSS 2.0