hemma

Vi har skrivit hela veckan, allt har varit hur skönt som helst. Men vafan, vad händer med er? ni går ju inte in & kollar på inläggen längre, vi blir inte motiverade till att skriva. :( snälla sprid till era polare att kolla bloggen så lovar vi att skriva varje dag hela tiden :) puss, vi skriver inlägg & massa kul imorgon. Jag loooooovar <3

ÖLAND DAY 7

Skön dag idag, blev nog den mysigaste på längre. Vi vaknade runt 1 & käkade ostfrallor. Sen drog vi till böda stranden och badade å sola. Det va hur mycket folk som helst på stranden. När vi hade solat & badat i typ 3 timmar så började bandet sjunga & vi kollade på & åt glass. Efter det så bestämde sig viktor & jonte för att åka "boll i vatten" ni fattar vad jag menar om ni kollar in videon här  imorgon. När vi kom hem blev det hamburgare, nu har alla duschat & vi ligger med våra våta kroppar här & väntar på 21:00 filmen på @6. Galet med dricka i kylen. Vi hörs senare, NJUT av sommarbilderna här nedanför! :D PPPPPPPPPPPPPPPUUUUUUZZZZZZZZZZZZ

Öland onsdag dag 6

Tjabatjena, idag vaknade vi runt 12, aa jag & jonte iaf :) viktor låg och sov tills 2 kanske. Medans han slaggade åkte jag & jonte till affären & köpte glarre. När vi kom hem va klockan runt 3 & då chillade vi ett tag tills vi skulle äta kroppkakor. Det är potatis & fläsk typ, med matlagningsgrädde & lingsonsylt :) faktiskt gott! Sen så åkte vi hem till Molly. Ja, molly, Molly Sandén. Hon bor här, vi träffade henne nere på stranden och sen va vi med henne hemma hos henne ett tag. "eller? haha, nej men hon bor här så vi cyklade till hennes hus & kollade om hon var hemma, men det va hon inte, hon va påväg till Luleå. Altså hennes mormor/farmor bor här. Vi har lite bilder på hennes sköna hus.

Efter det åkte vi till affären igen & köpte läsk till filmen ikväll. Den börjar klockan 21:00 på 6an! Det får bli den hur dålig den än är, för vi har liksom bara 1an, 2an, 4an & 6an :D Nu ska vi lägga in några bilder från idag & en video på viktor från inatt när han satt helt ensam & byggde någonting, fråga mig inte varför men han va jättesöt & jättetrött :D puss på er !





Molly Sandéns house







Viktor



Jonte



Simon


Öland dag 5.

Idag började vi dagen ganska sent, jag som vanligt sov till 2 och simon och jonte vid 1. vi käkade galna scones till frulle och sedan satte vi på oss tränings kläder och sprang en runda till badet och tog ett dopp.
på vägen hem hittade vi ett till gäng kossor men även såna med bollar, alltså tjurar.
när vi kom hem så satt alla på poker på iphonen och datan, roliga killar. sedan vare dags för farsan hemgjorde hamburgare.
vi tog sedan en rundtur till kossorna och tjurarna igen, en video kommer upp imorgon när dom jagade oss 80m ! 
men nu kollar vi på wedding singer med burn och candy


Från öland dag 4

Här kommer videosarna från igår, RÖSTA PÅ VEM SOM ÄR SJUKAST!

1/simon
2/jonte
3/viktor

 



 


ledsen !

de tre videos vi skulle lägga ut kommer så fortsom möjligt imrgon p.g.a av fel i videofy,,.

Smakpro inför ikväll, viktor tabbar sig inför inspelning!


Ikväll på bloggen!

Runt 8-9 tiden ikväll kommer det att komma ut en tävling på bloggen, där ni blir röstare. Vi har idag gjort varsin sjuk sak, och så har vi filmat det. Det är nu upp till er att rösta på vilken/vem som är sjukast.. Röstningen drar igång så fort videorna kommer ut. Rösta i komentarer!

Hur det blir..

Det kommer att komma in ett inlägg varje dag vid klockan 8-9tiden, där det kommer stå som de två senaste, hur dagen varit & bilder/videos. De kommer även komma in andra roliga grejer som vi har gjort under lovet!

Öland söndag dag 3

Igårkväll: lirade vi poker från halv kvart i tolv till kvart över fyra. Burn & cola höll oss vakna. Jag, (simon) tog hem det till slut, viktor på andra plats och jonte som vanligt "sist"! Sen kollade vi på film och jag gick ut & sprang vid klockan 06:00.

Idag: Svårt att säga vart dagen började eftersom vi va vakna ett bra tag, hehe. Men vid klockan halv 10 åkte jag & jonte & tog ett morgondopp. Viktor låg & sov som ett cp. När vi kom tbx åkte vi till "intersport" hahah. Galen butik, viktor köpte ett par kattiga springskor! När vi kom hem igen så somnade viktor igen, kul kille. Vi satt & solade och drack cola. Tillslut kom han upp från sängen & då drog vi & badade. Ajuste, vi åt också efter intersport :) haha. Lövbiff, pomfriiiiiiiteeesss & vitlöksgrejs, nu är vi hemma & väntar på grillad kycklingfilé, poooooommmes & beanaisessååsåsåsåsås :D

Bilder & videos från dagen









besök kategori/videos för att se alla våra sköna videos .



Öland lördag dag 2

Tjaba tjena, vi la inte in någonting från gårdagen, altså dag 1. Men nu börjar vi med att uppdatera varje dag från våran resa. Det kommer in videos, bilder & en massa sköna grejer. Håll er uppdaterade.

Idag så vaknade vi vid klockan 13:00. Vi somnade klockan 4 igår och jonte färskingen somnade väl runt 1. Då menar jag verkligen somnade. När jonte sover, dåååå sooooooooooooooooover han verkligen. Vi kollade på hela solsidan säsongen, sedan kollade vi på Patrik 1.5. (kolla aldrig på den)

När vi väl haden vaknat så klev vi upp & käkade frulle. Sedan rullade vi till Böda camping/bad/golf/tennis/laserdoooooq/platsbollar i vatten stående i bollen/gooooooooooocart/och en massa roligt. Helt blå himmel & ungefär 25grader. Vi solade & badade, sen hyrde vi en sån där trampbåt och fångade så många maneter vi kunde :) efter det drog vi till feststället där vi fick höra våran nya sommarlååååått!! :) Den kommer upp här under med en massa bilder. Sen satt vi där en stund & lyssnade på skön musik & spanada in folk & mös i sanden. Minogolfbanan va nästa stop, där vi lirade 18 hål. (hålen va helt galna) Slutresultaten blev helt sjuka, alla gick rundan på 57slag. Men viktor tog hem särspelet, ni vet en sista bana, den som vinner den vinner :) aa, sen drog vi och käkade ölands godaste pizzor, galna. Ligger kvar i kylen, vi kunde inte lämna dom där. Dom va feta så vi orkade inte äta upp. Tar dom till lunch imorgon. Nu ska vi dygna & kolla filmer & mysa, aa ni fattar :) Vi hörs imorgon, BLOGGEN ÄR STARTAD!


Bilder/videos från gårdagen, dagens bilder finns längre ner!



Fredag dag 1

         









Bilder från idag här nere :D (lördag dag 2)































RSS 2.0