Öland lördag dag 2

Tjaba tjena, vi la inte in någonting från gårdagen, altså dag 1. Men nu börjar vi med att uppdatera varje dag från våran resa. Det kommer in videos, bilder & en massa sköna grejer. Håll er uppdaterade.

Idag så vaknade vi vid klockan 13:00. Vi somnade klockan 4 igår och jonte färskingen somnade väl runt 1. Då menar jag verkligen somnade. När jonte sover, dåååå sooooooooooooooooover han verkligen. Vi kollade på hela solsidan säsongen, sedan kollade vi på Patrik 1.5. (kolla aldrig på den)

När vi väl haden vaknat så klev vi upp & käkade frulle. Sedan rullade vi till Böda camping/bad/golf/tennis/laserdoooooq/platsbollar i vatten stående i bollen/gooooooooooocart/och en massa roligt. Helt blå himmel & ungefär 25grader. Vi solade & badade, sen hyrde vi en sån där trampbåt och fångade så många maneter vi kunde :) efter det drog vi till feststället där vi fick höra våran nya sommarlååååått!! :) Den kommer upp här under med en massa bilder. Sen satt vi där en stund & lyssnade på skön musik & spanada in folk & mös i sanden. Minogolfbanan va nästa stop, där vi lirade 18 hål. (hålen va helt galna) Slutresultaten blev helt sjuka, alla gick rundan på 57slag. Men viktor tog hem särspelet, ni vet en sista bana, den som vinner den vinner :) aa, sen drog vi och käkade ölands godaste pizzor, galna. Ligger kvar i kylen, vi kunde inte lämna dom där. Dom va feta så vi orkade inte äta upp. Tar dom till lunch imorgon. Nu ska vi dygna & kolla filmer & mysa, aa ni fattar :) Vi hörs imorgon, BLOGGEN ÄR STARTAD!


Bilder/videos från gårdagen, dagens bilder finns längre ner!



Fredag dag 1

         









Bilder från idag här nere :D (lördag dag 2)































Kommentarer
Postat av: G

haha fyfan :) ni är så jävla klockrena ibland så det finns bara inte :P varför var ni så sjukt jävla sega på att komma till Öland för idjoter :D <3

2010-08-01 @ 01:49:13
Postat av: Jonte h

För att nörden viktor inte bjöd hit oss innan. inte du heller :) <3

2010-08-01 @ 08:29:23
Postat av: G

men vafan ska vi sova 70 pers i husvagnen eller? :P okej men aja :D <3

2010-08-03 @ 00:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0