Habanero rosa


Bilder från idag!

Idag har vi softat på bödabeach som vanligt för att sola o bada. Senare ikväll fick simon och davva försig att testa världens starkaste chili (habanero rosa). Viktor filmade och videon kommer upp snart!
Nu väntar vi på några damer som vi träffade på beachen som ska glida över till våran stuga!

VGDFN



Glider

Sitter i bilen påväg till Böda sand för att bada & sola i denna underbara värme. Vi känner nu att hade vi varit hemma hade vi haft grym ångest. Det här är fan bästa livet. Sol, öl & vackra damer. Nu ska vi hoppa i havet, vi hörs senare

VGDFN



idiot video från böda


Dag 1

Skön första dag, vi vaknade vid 12 tiden. Simon gav davva några örfilar så att han vaknade. Sedan drog vi i oss en ruggig frukost och begav oss till Böda Beach. Vi gled ner till stranden och la oss och solade. I 25 grader
knäppte vi sedan några kalla var innan vi drog till uteserveringen och fortsatte sommardagen där med några till.

Nu har vi precis kommit hem, ikväll blir det JACKASS! Ni kommer ihåg va? VA VA VA?

Håll koll på bloggen för den kommer uppdateras inom kort. Ikväll kommer vi att gå och kolla på Sebjak i Borgholm på deras strand.


VGDFN! (lista ut vad detta betyder)














Öland 2012

Tja bloggen! Nu är det dags att dra igång igen. Öland i en vecka betyder en hel del inlägg på bloggen en HEL vecka. Vi kom ner idag med bussen klockan 23:00 och har äntligen anlänt till stugan där vi ska spendera en del nätter. Eller, en del nätter lär ju bli hos några nöjda tjejer på böda (; nu sitter vi och tar en kall öl, livet leker.

Följ med oss under denna händelserika vecka om ni vill se sjukt sköna sommarbilder & riktigt sjuka idiotiska videos.

PS: Ny medlem är med oss iår. David Mittjas. Ruggigt skön. Simon Schmidt och Viktor Chiriboga är ju såklart också här.
Vi hörs. Bank!


RSS 2.0