Vi avrundar !

En lång dag, vaknade tidigt och åkte ner till skolan med Micke hjelmström. Han är en lirare av kaliber och är jättesöt. Våran speclärare kan man också säga ;) Efter en lång dag i skolan med påsklunch och äckliga sillar så drog vi till gymmet som ni kanske sett på videon längre ner. Blev trötta så köpte lite energidrickor sen. Jag simon drog hem till alona som va sjuk och tog hand om henne ett tag. Viktor förberede hemma för en helkväll med godis, chips och ett grymt bra Arsenal.

Matchen var grym! Zlatan, som är kung, men som för kvällen va hatad av oss, gjorde barcelonas första två mål på fina sätt. Arsenal kommer sedan igen med två brunkmål och det blir en väldigt spännande returmatch på camp nou. Nu ligger vi i sängen och taggar inför morgondagens dm semifinal i fotboll, hemma i viksjöhallen klockan 09:00 imorgonbitti.

Vi vill också passa på och tacka alla som gjort reklam för bloggen på olika sätt: Johan rydberg, our vice president. Sen har vi massor av brudar som har länkat våran blogg på deras sidor och sånt. Tack till:
Dana: http://danadaoud.blogg.se/
Josefine:http://princessjossie.blogg.se/
Nathalie: http://nathaliesalazar.blogg.se/
Amanda:http://halonen.blogg.se

Vi avslutar här nu med en bild på våran kära tränare/granne/schafför/polare. Micke hjelmström. Klockren grabb. Han kan verka lite konstig på den här bilden. Men det var under hans svensexa. Kolla in han på facebook. Riktig katt.


Visar lite grejer !


Tjaba!

Tjenartjenare, nu sitter vi i skolan inne på bloggen och chillar galet :) Vi är fett farliga som är inne på bloggen istället för att skriva våran intressanta svenska uppsats. Men den är vi ju klara med så vi behöver inte skriva mera! Ikväll kommer det lite videos och sköna texter. Kolla då. Championsleague också!

Gissa vem detta är!?


Komentera!


svaren av frågorna ni ställde

1

-viktor har du en tjej?? gillar du ngn ?? skulle du kunna tänka dig någon tjej om du fick välja vem du ville her från ???? vem vem?? du är fin
-simon hur länge har du haft flickvänn
*Viktor; tjaba tjena, jag är bi, och om jag skulle välja skulle jag nog välja dig katten ;)
Simon; eh, ett och ett halvt år imorgon faktiskt :) nice va?


2

-simon: har du haft några sexuella tankar om någon annan än alona?
*Nej, jobbar inte så. Behöver inte fundera äver andra tjejer när jag är tsm med en. Vet inte hur du brukar göra? <3 


3

-simon. står du och din brorsa varndar nära?
-vilket lag spelar ni innebandy i ?
ni är skööna :)
*Joro, vi lirar ju båda i järfälla IBK. Daniel, brorsan lirar i alaget och jag i juniorerna. På g upp i alaget. Spelar du innebandy?


4

-vad vill ni jobba med i framtiden?
-p.s är det sant att du plattade håret viktor? XD
*hahahahaha, aa det är sant, sa jag inte att han va bi eller ;) vi ska starta eget innebandyföretag :) <3


5

 -är det någo´n speciell tjej vi tycker är snygg i skolan? i så fall vad heter dom
*viktor tycker att sanna johansson är snyggast i skolan. Hon går i våran klass. 9F, hon e underbar.
Simon tycker Deborah Kidane ;) <3 (inget skämt!)


 6

- Viktor vem e det ditt ex?
* Viktors ex heter alexandra


 7

- viktor är du hårig J?
*- eh, JAAAAAAAAAAAA, måste fixa en ny rekhyvel!


 8

-Vilket gymnasium har ni sökt till?
*Vi båda har sökt till ahtletica som första val sen KF i söder, Alonas skola :D


 9

-Har du simon vart otrogen mot alona?
*Kan inte säga, hon kan se, hah men neeej aldrig, skulle inte äns kunna föreställa mig med en annan tje, Alona är den ända jag villl ha !!


 10

-Är ni taggade för skola dm !!!:D?
*Om vi ääääär, det kommer va galet ! alla ska vara där!


 11

-Hur mycket tjänar ni på bloggen ???
* vi tjänar inte så mycket, vi får pengar av reklamen som spelas innan själva filmen kommer upp, desto ”kändare” reklam desto mer pengar-
Ju nu får vi 3 öre per klick…


 12

-gillar ni pojkar på kärleksättet?
* om vi gör, vi brukar kolla på kill modeller i tidningar, sen vi brukar smeka varandra. 


13

Jag har en fråga, varför skriver man i blogg och inte våga säga sittnam ?? varför inte bara säga vem som skriver ? fegt och inte visa!!
*(svar av Daniel waessberger) men du skriver inte ditt efternamn jonte! Samma sak !


 14

-Tycker ni att en kvinna ska ha rakat hår på underlivet orakat?
Jag behöver lite tips för att jag ska träffa min älskade man som nämligen skickade ett brev till mig att han ville ha samlag ikväll :').
MVH/ Anna-carin
*Vi kan ju bara snacka för oss själva, men ni är jätteemot hår. 100gånger sexigare utan. Men det är ju olika hur man tycker. Men jag tror att de flesta föredrar rakat! Lycka till!


 15

-kan ni inte lägga upp alla frågot och svar i ett inlägg?
* jo exakt så hade vi tänkt, vi ska göra det efter typ 40-50 kommentarer, just nu 34J


 16

-Vad tycker ni om www.existenz.se?
*haha det e nog den sjukaste sida som finns!, vi brukar alltid gå in på den sidan när vi sover hos varandra J jo jag vet gay!

 
17

grabbar, jag vill ha en vettigt svar nu.
-får ni någon fritid när ni kollar eran blogg hela tiden?
-är det värt tiden?
-har ni kul?
-är ni de coola i skolan nu när ni har skaffat blogg?
-ps, niiice gött va?
( simon ta inte bort, det va bra frågor! )

·         vi har den bästa fritiden J

·         ja det e värt tiden, vi sa förut att vi ska komma upp till blondinbella statusen, så vi ska kriga!

·         Skit kul

·         Om vi är coola

·         Nej ekkllig !

 



Det har är några av era frågor och våra svar:) 
senare i veckan ska vi lägga ut mer frågor om oss fast då ställer vi frågor och svar
själva, håll er uppdaterade efter fler inlägg,

HARE !

 


Vinneren av snyggaste killen blev..

Vi hade som ni nog vet en omröstning vem sin va den snyggaste killen. (där ni fick välja bland 6st olika. Ronaldo, Joel kinnaman, channing tatum, Jude law, Brad pitt och Taylor lautner) Det blev en jämn röstning men såhär blev resultaten tillslut!

Brad pitt: 3st
Joel kinnamann: 8st
Taylor lautner: 5st
Channing tatum: 10st
Ronaldo: 7st
Jude law: 9st

Totalt 42st röster. Vinneren blev som ni ser Channing Tatum. Blev det rätt man som vann? Diskutera i komentarer vad ni tycker.


Vi på gymmet


Dagen som varit

Vi vaknade, som alltid, brevid varandra i viktors säng. Haha! Vi hade fått frukost som låg på diskbänken men hann inte äta för att simon ALDRIG kommer upp ur sängen. I skolan sov vi hela dagen för vi inte gick och la oss igår natt. Som vanligt! Efter skolan gymmade vi på skolans niciga gym. Faktiskt galet skönt gym. Kommer en video ifrån gymmet nu också. Nu är vi hemma och kollar innebandy semifinalen mellan AIK - TÄBY på tv. Ikväll blir det flera kattiga inlägg. Kanske lite pinsamma bilder. Vi får se.

Vi fortsätter på roliga videos, allt går fel i denna!


VI BEHÖVER PUBLIK, KOMMER DU?

 Kommer några sköna videos ikväll, MISSA INTE DET!!
hoppas vi ser just dig på finalen!


IKVÄLL!!

Vi kommer att lägga ut frågor om oss, och ni ska få ställa de frågor ni vill få svar på. Fråga ut oss här på bloggen klockan 21:00 ikväll altså! NU KÖR VI!

Vad händer i helgen?

Helg igen, det man längtar efter!

Ä
nnu en helg, vi har gått in på komikertemat och kommer att fortsätta lägga in sköna bilder och filmer.
Men vad ska ni alla göra i helgen? Jag ( simon ) ska chilla med alona idag och gå på bio med olle och nella senare. Viktor lirar fotbollscup hela dagen, och ska nog med på bion senare om han orkar. Sen blir det väl slagg hos viktor får vi hoppas. På söndag ska jag lira kvartsfinal i mitticupen, altså det man kämpar för att vinna hela säsongen. Viktor har nog också match. (Berättar hur det gick senare) Nu ska jag duscha och dra till flickvännen. Skriv i komentarer vad ni ska göra i helgen?


MAGNUS BETNÈR THE KING!

Världens roligaste människa! Vi ska nu börja lägga in lite roliga filmer och sjuka grejer. Saker man kan skratta åt. Vi börjar med denna sköna video. En av våra absoluta favoriter! Komentera och skriv vad ni tycker och vilka andra komiker ni tycker vi ska skriva om och ta upp. NJUT 


 


DRIVER LITE I MATSALEN!

André är huvudrollen!


Natter tar över

Det är så jävla nice när man börjar se stjärnorna på himmelen och sommaren börjar komma. Då känner man fan att man lever. Underbart. Vi har återigen slagit rekord i både klick och unika besökare. 640 klick och 274 unika :) det går bra nu! Imorgon blir det videoinlägg från skolan! checka då säger jag bara! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOODNATTTTTTTTTTTTTT/GRABBBBBBBBZ

Nattbild från stockholm


Godis för tjejerna!

Tjaba, i våran tjejomröstning fick ni rösta på vilken tjej ni tyckte vara snyggast. Där Adriana Lima fick 10 röstar, och Angelina Jolie 9. Den röstningen vann Adriana. Nu är det dags att lägga in snygga grabbar som ni kan rösta på. Nu är det 6 st killar man kan rösta imellan. Och bara i mellan dom som finns. Så omröstningen blir så bra som möjligt. Här under kommer lite grabbs. RÖSTA!

 
Jude Law



Brad pitt

 
Cristiano Ronaldo

 
Joel kinnaman

 
Channing tatum

 
Taylor lautner


Bussresan hem från Kungsberget, (de va en gång en liten fågel)


Danne i innebandylaget

Finns ingen schtekigare än denna grabb asså. Vi har fått hans tillåtelse att lägga in denna bild men vi fick inte skriva vem han va. Men ni vet ju att han heter Danne och lirare innebandy. Sök upp han. Här neranför har vi en liten bild på hur danne brukar bete sig hemma. Fotot är taget av en annan kille i laget som heter stene. Kallas stene iaf! Njut av det här, eller njut vettefan men kolla och komentera vad ni tycker! 
KOLLA PÅ EGEN RISK!










Jessica Palner i lilla melodifestivalen 2004


Dm final !

TjoTja, har precis kommit hem från Hässelbyhallen där vi har spelat skol Dm semifinal, och gick vidare utan problem, finalen hoppas vi på att få i viksjöskolan och vi kommer skriva in tiden när det är dags.
Ni som läser det här vår bloggen dagligen gå med i fansgruppen på Facebook "Alla vi som läser Schmidtchiri.blogg.se" som Johan Rydberg fixat ;)  




Grabbarna från FÄNGELSET!


Zeki utbrott :)


Sumering.

Tjotja, nu är våran underbara blogg en hel vecka gammal och som ni kanske har märkt har det gått galet bra för oss, så nu ska jag sumera allt som har hänt :)

Antal ****** på en vecka (just nu)

Unika besökare "1862", genomsnitt "266" per dag.
Sidvisningar "3635", genomsnitt "519" per dag.
Inlägg 43 (med den hära)
kommentarer, "129"
Två egna videoinlägg med 186 visningar på (unika datorer) och tjänat ihop 5.73 egna kr ( om vi fattar rätt) på en dag.

Där har vi allt som vi kan dela med oss till er, och vi ska forsätta och forsätta till vi blir lika stora som blondinbella :) 

Pace out ! /Ägarna

Dani etemady gästbloggar

Alla ni avundjuka och mongolid barn som säger att Cristiano Ronaldo är bög shit ni är verkligen inte klarsynta va? Han får mer tjejer i verkligheten än vad ni får i era drömmar. Jag vill inte komma fram till något speciellt utan att han är bäst och en sista sak att nicole scherzinger är absolut den snyggaste tjej som finns i universum och skulle inte bangat på henne en sekund!

(debatt i komentarer! )


Skol DM

Imorgon tisdag spelar vi skol dm i innebandy. De första två grupperna vann vi ganska så enkelt. Vårat lag består av tunga lirare som är väldigt erfarna. Danne Aronsson är väl inte speciellt stor men vafan! han är galet söt. Kommer en bild på honom här under snart. Altså skol dm semifinal imorgon i älvsjö. Vi skriver sen hur det gick. Njut nu av våran tredje lirare, daniel aronsson! 
VIDEOS LÄNGER NER!!


Det kommer det kommer..

Som ni kanske redan sett så har vi nu fått "videofy" programmet och vi har redan lagt upp två videos.
Ni kanske tycker att den första är ganska onödig för man ser inget men om ni kollar in och komenterar filmerna så lovar att vi kommer lägga upp fler och där ägarna kommer vara med. Altså vi. Så fortsätt besöka oss så bjuder vi på mera och mera roliga grejer. Pease out!  


Nya paret i skolan!


Danas fest, första videoinlägget. Man ser ingenting, men dansa med


Nej men vi e dåliga !


(Röd 633)
(Blå 254)

kommer bli galet svårt och slå det här igen men vi ska kriga oss upp till 300 gränsen ;)


DEBORAH KIDANE

Deborah kidane, en skön lirare asså. Riktig glidare! :) haha, debbie den energirike är rolig, snäll och alltid glad. Vi ville igentligen lägga upp en bild när hon spelade basket. Men vi fick inte så vi hittade den här. Ni får vara nöjda med den här. Komentera ! ( PS; vem är snyggast? angelina jolie eller adriana lima, rösta längre ner!)

Kallas även deppooo/debboo


Hjälp oss!


Nu e det så att vi "Ägarna" inte kan besluta oss vem som e FINAST av dom två undebara flickorna vi har under oss,
så snälla skriv i komentarer vem ni tycker är finast, så vi vet:) 
(om ni vet någon annan ni tycker är Quatt skriv det med:)



 The beautiful
Adriana lima
The perfect one Angelina Jolie

Skolmaten

Helt ärligt talat. Hur tänker dom med skolmaten. När man tillåmed hör att fängelset har bättre käk än skolorna så början man fan fundera. Folk som sitter inne för att dom te.x har mördat någon, rånat, eller sålt knark, dom får bättre käk än oss som kämpar för bra betyg i skolan. Skärpning nu seriöst. Man är skithunring runt 12 tiden. Sen kommer man till matsalen och ser någon slemmig fisk som är halvdöd och luktar senap. Nej, seriöst, tagga till nu skolan. Tror vi har blivit 10000kr fattigare för alla grillenbesök.


Danas partyyyyyyy

Det började ganska segt och med ett rätt chill tempo. Några dansade och några satt. Efter ett tag blev det full fart och det va allt från tungkyssar till lapdance! Dana öppnade sina födelsedagspresenter och vi kollade på. Jag må hon leva sjöngs på olika språk och det va galen stämmning. En fest vi alla kommer att minnas.

Komentera hur ni tycker det va i komentarer!


FEKKE

Förebereder oss inför Danas fest!

drar ner till danas fest ikväll, blir nog rätt bra drag med många sköna människor.
Viktor ska ha skjorta! hihi! jag drar nog på mig ett par jenas och en vit tshirt och min bondelidkeps.
Efter festen drar vi hem till viktor och sover och sumerar dagen här på bloggen :)

Vi hööööööööööörs runt 12-1 :) graaaaaaaaaaaaaaaaaabz


Dags för grabbz

STAN PÅ SCHEMAT!

Vi drar in till stan med Alona,zacke,andre och sami. Ska käka och chilla. Vi kommer hem senare.
Sen är det fest! Gratta Dana Daoud som fyllde år igår.

Vi hörs senare / grabbzzzzzzzzzzzz

Hey mama !


Vi avrundar med lite natthumor!


Visste ni att..



96 % av alla killar i sverige runkar!

87% av alla tjejer onanerar!

En struts öga är större än dess hjärna.

Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten.

George W Bush var sheerleader när han gick i skolan.

Var 4:e dator blir fysiskt misshandlad av sin ägare.

Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.

Människor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Det är större risk att en champagnekork dödar en människa än en giftig spindel.





Vår egna snotch

Detta är Sanna Johansson. Hon går i 9F i viksjöskolan. Hon är rätt duktig i skolan men på helgerna så är det fulla puckar. Förlåt Sanna / simon & virparn!


Murrotchar

Asså, vi hänger på frida lundins ämne om snoppar!

Fast vi ska inte snacka om snoppar, vi ska snacka om motsatsen!
Altså murran, låter så jävla osexigt :) men vafan, det är en blogg.
En murra är så jävla gullig. Det finns så mycket att utforska och leka med.
Nu skriver inte vi bara för oss själva utan för alla killar. Såhär är det bara.
Killar gillar murros. Killar tycker dom är mysiga och underliga!

Jämför man med våran snotch som bara hänger där och sladdrar så finns det
saker på murran som också sladdrar. Där har vi bland annat blygläppar! Asså
haha, det ska göra så det inte kommer in några bakterier i murran. HAHA, hur tänkte
dom där igentligen? Känns fan mera som dom sprider bakterier.


(Om ni vill se bilder från i sommaras när simon och alona va i skåne, gå ner)

Alona här

Hej hej hej hej hej

simon drog nyss och klickar som vanligt aldrig bort sina saker från datan. Vi kollade på en av mina favorit filmer King kong, den är så sorglig men vi va så trötta att vi somnade efter hälften så mamma fick knacka hundra gånger för att väcka oss eftersom simons mamma ringde. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaja tänkte lägga in tre bilder från i sommras eftersom de ända bilder de publiserar handlar om fotboll -.-



Lidingö, millesgården jättemysigt!


När vi va i skåne hos Simons morfar i en vecka!
Vi badar bubbelpol...


Hans morfar äger massa djur och den här kallade vi åsnan från shrek.



Och där har vi den feta Bäbä (den vänstra) som idag förmodligen ligger som prydnad på någons golv :(


Nu ska ja ringa simon och prata godnatt, sen låta han och viktor spela ifred -.-

Juste, kan passa på att säga jag har vinnigt över viktor på NHL, och han skämms jätte mycket så ni kan passa på att skratta hur mycket ni vill i komentarerna. Det gör jag


Dagen som varit

Skol DM: Vi vaknade klockan 10 och chillade ett tag i sängen innan vi drog ner till skolan för att åka till källtorp och spela DM i fotboll. Vi mötte två gayskolor där vi vann med 1-0 och 2-1. Och matchen mot Källtorp rullade vi hem med 2-0. Vi är i semifinal i både fotboll och innebandy. Det är ju dåligt!

N
u: Viktor drog hem till sin kusin Nathalie(som gästbloggade här igår). Jag rullade hem till alona och ska nog kolla film och mysa lite.

Sen: Jag vet inte när virrparn ska dra hem från sin kusin men han ska iaf slagga hos mig inatt igen. Blir väl cola + NHL hela natten. Ganska mysigt. Lär väl fixa lite chirre också.



INNEBANDYLAGET SKOL DM!



OMRÖSTNING

Åtta starka lag är kvar i championsleague. Stora klubbar som; real madrid, milan och chelsea har åkt ut. Arsenal, Manchester United, CSKA Moskva, Lyon, Barcelona, Bayern, Inter och Bordeaux har gått vidare till kvartsfinaler. Lottningen är inte klar ännu men nu vill vi veta vilka ni tror tar hem det.

Skriv lagets namn i komentarer så lägger vi upp sen hur det gick. (kolla videon lite längre ner)


STATISTIK

UNIKA BESÖKARE: 250
KLICK BESKÖKARE: 560
KOMENTARER RUNT: 30

KOLLA VIDEON OCH KOMENTERA!


Natthumor!


Nathalie Gästbloggar

hejhej gott folk! Viktor åkte precis hem och glömde logga ut så jag tänkte passa på att skriva lite hähä. Min "kära älskade" kusin var här för att han behövde hjälp med matten för han verkar typ hata matte? medans jag tycker att matte är det bästa ämnet hihi. Han åkte nyss för att träffa simon, dom skulle göra något nu och kommer säkert att spendera resterande delen av kvällen och sover nog över hos simon.
Och sen tänkte jag bara meddela lite kort att killarna har slagit sitt besökar rekord, kan nte förstå att dom lyckats få så många läsare :o men iallafall, grattis killar! och grattis simon som fyller år idag :)
Aja det var allt för mig.. jag bloggar också så kika gärna in på http://nathaliesalazar.blogg.se/
haaidåå :D

Checkar..

Ska dra ner till andra ägaren snart och kolla Barcelona - Stuttgart. Sen drar vi hem till mig och sover :) Hur tror ni det går i matchen? Komentera!

Davvan Nasrat <3

Till att börja med vill vi bara säga att vi kommer att ta upp allting om championsleague kvartfinalerna och annat ikväll. Men nu ska vi fokusera på några i skolan som är lite extra!

Först har vi en riktig pärla som heter Davvan! Den grabben är skönast asså! Så jävla klockren.
Vi älskar dig Davvan, det vet du! Han kallas även ploppo!


Jason Derulo - In My Head

  galen

Young Forever" Jay-Z | Mr. Hudson


Födelsedag

Den andra ägaren av denna blogg SIMON SCHMIDT fyller år idag! GRATTA HONOM I KOMENTARER!


såååå ni vet

NI som undrar vad i H vi har för header ( design ) så är det ett samband om vad vi ska skriva om och hur vårat life ser ut :)


Statistik (blå=218,röd=490)


Mycket snack om dom där blåavita!

Mycket snack om favortittippade Chelsea och deras oslagbarhet!
Nu är dom tyvärr ute, hejdå sötnosar! Vi kommer imorgon att ta upp mera om
championsleague, men det är två matcher kvar så vill väntar och ser resultatet.

GO ARSENAL!

Grabbz


Träningsdags, ångest!

Nu drar vi på träningar, känns helst sjukt att lämna bloggen ur sikte! :/

Kommer hem igen till fotbollen, då skriver vi lite om det och avslutar natten med några softa bilder :)

Såhär ligger det till nu:
Bloggen skapades kl 23:30 natten till idag.
Beskökare klick:350
Besökare unika: 160
Komentarer: 16

Sexualkunskapslektion

Tjabatjaba, nu har vi kommit hem från skolan och satt oss framför våran kattiga blogg! Tänkte ta upp lite om våran sexualkunskapslektion. För vi har massa frågor som vi fortfarande inte fått svar på. Diskutera i komentarer, don't be shy people!

Cristoffer ställde en fråga och undrade om tjejer har hår i rumpan? Olyckligtvis fick vi svaret; JA! Nu är det så att vi inte kan sova på nätterna och undrar verkligen om detta är sant. Hjälp oss. Berätta hur det är!

Godmorgon

Nu har vi vaknat, ska snart rulla ner till skolan och skriva nationellt pro i engelska!
Ska väl sprida ut lite att vi äntligen har kommit in i bloggvärlden.
Så nu ska vi äta frukost och tagga inför provet
 Vi hörs senare. Puss/ GRABBZZZZZZ




Patrick Kane the hero


CHICHAGO BLACKHAWKS (simon) - ANAHEIM DUCKS (viktor) NHL 10.

Vi sumerar våran NHL match;

1a Perioden:

5:42: 1-0 Blackhawks: Patrick Kane. (D.Keith)
10:32: 2-0 Blackhawks: Patrick Kane. (C.Huet)

2a Perioden:

10:39: 2-1 Anaheim: Andrew Ebbett. (E.Christensen, S. Mccarthy)

Period 3:

18:47: 3-1 Blackhawks: Patrick Kane. (J.Madden)
19:59: 4-1 Blackhawks: John Madden (D.Bolland)

Matchens stjärna för dagen blev: Patrik Kane med sina 3 mål!


Chiriboga -09 Y Schmidt -08


Vi glider in

Tjaba, vi har nu fått upp staken och gjort en blogg. Vi tänker skriva om allting som händer. Allt från sex, innebandy, fotboll,skolan eller vafan som helst. Säger bara; håll er uppdaterade!

Höres!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0