Nu drar vi igång på riktigt

Nu har vi bestämt oss för att börja skriva igen, det kan bero på att folk har tjatat på oss & vi har fått nytänding. Så nu börjar vi igen, haha jag vet inte vart jag ska börja, det har hänt en massa roliga grejer under den här sommaren, och de kommer mera. Men det mest minnesvärde hände i lördags & söndags. Då jag, viktor, olle, robban, niklas & andre bestämde oss för att åka på fest i tungelsta ( lägg märke till vad jag precis skrev, TUNGELSTA) restid cirka 1.30 minuter. dumma som vi är drog dit iaf, fulpackade väskor & reda för fest. Tjejerna som bodde där träffade vi i dalcarlia några dagar tidigare. Dom hade slott till hus !På festen va det ungefär 50pers så de va nice.
Några saker att minnas från denna kväll (inga namn förutom våra publiceras):

Olle: Som vanligt hittade han någon brud att hänga efter, tog ett tag för han denna gång, men när han väl hittat henne så va han efter henne hela kvällen, vinst eller förlust får ni fråga honom om, som jag känner han så blev det nog vinst.. ni fattar vad jag menar.. ¨

Viktor: haha viktor viktor viktor, bloggbrodern. Han har tjej så han lekte seriös och satt i soffan och haffade. elle?;p

André: han sprang runt och haffade güzzar, som en duracell kanin

simon: njaa för simon blev det bara en liten tupplur på slutet av natten då han sov med en brud ,, kan inte säga vem ;)

robban: jag vi fick höra en del grejer om han av en av tunngelsta tjejerna, dom hade tydligen ett litet förflutet då robban hade ställt lite snuskiga saker till henne. ni får fråga han själva om det, men vi har iallafall kommit på att han heter nu peddorobban ;)!

niklas: vi kan tyvärr inte säga nått om hans kväll,, eftersom vi inte sov med han utan att det var så att han sov med en viss perssoni ett annat rum, hahah

Dagen efter:
Eller om vi ska vara ärliga blev det ingen "dagen efter" eftersom ingen förutom niklas sov mer en högst 15 min.
Aja, morgonen började med pankaker! då alla stog på led i köket efter att fylla våra tomma magar.
lite senare blev det fyrhjulning! galen som fan var den, ingen av killarna körde utan det var ägaren som gasa lite smått, eller jo andre körde visst, och vi hörde av tjejerna att han var nära att döda dom..

efter det så drog vi till "festhustet" alltså inte där vi sov, där spenderade vi 1 timme med att leta efter olle fula biligga mobil som han hade tappat bort, a den hittade vi inte.

sen började resan hem.. vi gick mist 20 min till första busshållplast, där kom robban på att olles mobil låg i hans väska.. sen kom på vill tåget där alla däckade hela resan, när vi kom fram till jakan så drog alla hem till sig.

Det var vårt första inlägg på den nya riktiga starten, hoppas ni läser dagligen igen, adíos!


RSS 2.0