Noah VS Bryant?




Planerad plankning!


Dag 4

Chilldag ni vet, vi badade och solade som vi gjort varje dag. Vi drog hem från stranden vid typ 3 för att började komma moln och sånt. Men sen när vi kommer till bilen och ska hem ser vi att det är blå himmel, men vi åkte hem iallafall och solade lite på altanen. Pizza stod på menyn och vi rullade till " ölands godaste pizzor " enligt skylten. Även fast jag inte hängt på varje pizzeria här på ön så va dom jävligt goda. Jag menar, marinerad fläsk och oxfilé på pizzan brukar man ju inte få hemma. Nu softar vi hemma i rummet och planerar dagens videoinlägg. Haha! Kan bli sjukt! Det är föööör varmt ute, ekkligt varmt. Levererar lite bilder från dagens strandbesök här under.

Vi vill gärna veta vad ni vill ha här på bloggen, varför går ni in här? för att se sjuka grejer eller? Vi vill veta vad ni vill ha. Så skriv i komentarer vad ni önskar er här så ska vi ordna det. Puzz så länge, ses snart kära läsare! love u <3<3<33<3<33


Enkelt!?



Ölands slajzar




IMORGON BOMBAS DET PÅ BLOGGEN!

MISSA INTE MORGONDAGEN PÅ BLOGGEN, KOMMER UT HUUUUR MYCKET BILDER SOM HELST, SKÖNA TIPS, SKÖNA VIDEOS, NI VILL INTE MISSA DET. PUSS OCH SOV GOTT SNYGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGINGAR!

<3

Vi saknar dig, du är så skäggig och mysig. När vi kommer hem ska vi vara med dig varje dag för att vi älskar dig mest på hela jordklotet <3 <3<3 <3<3<33<<3



Albin Sjögren, efter P17 SM Guldet. Trogen kedjekamrat <3



Öland dag 3

Softiiiiiiiish på standen idag! Gal1 nice faktiskt, hittade två ladies som vi ska haffa. Lallade lite med dom påvägen hem i bilen. Men det kan vi inte berätta, det som händer på öland stannar på öland. Men det har inte häft speciellt mycket annars, dunkat sönder böda med musik, fast det är vanligt. Nu är vi hemma igen från beachen och snart blir det grillning! Ikväll blir det intressanta inlägg när jocke visar vem han igentligen är. Alla kommer få våra med på 1 video var där vi ska berätta det tyngasta minnet från livet hitills. Kan bli bögiga inlägg men det återstå och se. Puss och ha det bra, chaaachaaa bloggewnnn <3 Bilder och skit kommer in ikväll! <3

Jackass!! RÖSTA PÅ SJUKASTE










Öland dag 2

Idag som vanligt så fick vi inte upp viktor ur sängen så vi käkade en sen frukost. Vi kom till Böda klockan 1 och la oss på beeeeeeeeeeeeeeeeeachen. Schtekte där, solade, badade, haffade lite ladies.. " ni ser ut som typ 91or-90or " haha, sköna vi är. Vi chakkade batterier till högtalarna och DJ ADDE lite på stranden. Drog igång sommaren med Juni, juli, agusti. Sen har vi ju en annan rolig grej pågång, det är så att ni vet den där serien på 5an om böda camping. Dom är där nu och filmar inför nästa sesse. Så vi tänkte att varje gång dom är på stranden och pratar med folk så ska vi komma i bakrunden med musik. Varje gång! Det blir galet, vi får se hur det går imorgon.

Nu langar vi ut lite bilder från Böda. Ikväll blir det SJUKA VIDEOS. Vi hade tänkt att göra som förra året, ni vet med " simon sjuka grej, " viktors osv... Fast ni gör vi lite jackass! Missa inte det!








Godnatt

Dags att slagga, dag 1 lider mot sitt slut! Dragit in lite cash under natten så det känns helt okej att gå och slagga nu. Det finns bilder och videos från dag 1 här under. Godnatt sötnosar, chaachhaaa <3




Sista inlägget från dag 1, blir en video!


Planerar dagen


Öland dag 1

Idag åkte hemifrån viksjö klockan 07:00. En skön bilresa på 7 timmar. Skönt att det va så kallt och skönt i bilen så man inte svettades! Vi kom fram runt 14:00. Jag och Jocke bestämde oss för att cykla ner till Sonjas Camping och ligga och sola & bada lite. Viktor stannade kvar och sov! Men ångrade sig sen och kom ner till beaaaachen. Vi softade där och badade sen rullade vi hem. Och nu är klockan 18:05 och vi sitter och kollar brudfotboll..

Langar in lite bilder från bilresan och stranden idag här under.

Imorgon
blir det Böda Sand!



















Startad!

Nu är den startad, tro det eller ej. 3 inlägg! :) Nu kör vi! Imorgon dunkar vi in inlägg runt 17:00 tiden då vi kommit ner till öland. Alla videos från bilresan och bilder kommer in så ni får skratta lite! :D Puss och kram.

Alla gamla videos från bloggtiden finns under kategorin VIDEOS!




VIKTOR CHIRIBOGA JOHNSSON, BLOGMEDLEM FÖR ER SOM INTE VET!


Louise Hagman senaste blogginlägg!


Dags att dra igång!

Tjena!

Nu
är det dags att dra igång bloggen igen, vi pallar inte skämta mera om att vi ska börja blogga. Nu kör vi seriöst. För nu är det så att vi ska till ÖLAND igen och där kommer vi som förra året lägga upp saker från varje dag vi är där. Dag 1, dag 2 osv..  Det kommer komma in bilder, videos och andra sjuka grejer. Vi kommer att bjuda på oss själva till max. Vi har ett nyförvärv med oss iår, vid namn Joakim Lindblad. Ni som känner snubben vet att han inte har alla öl i plattan. Så nu kör vi. Sprid till era vänner att " schmidtchiri " har återvänt till blogglivet igen.

Lets go!

RSS 2.0