Trött hemresa

Sitter i den här jävla bussen påväg hem från Öland. 8 timmar, känns som en jävla evighet. Snart i stockholm iallafall. Då får man åka pendeltåg, fan va nice. Va fan ett tag sen. Har cyklat i en vecka nu. När vi kommer hem tror jag att det blir den segaste kvällen i hela mitt liv, ska nog göra det tråkigaste man kan göra, typ sätta mig och kolla på simpsson eller nått annat jävla skitprogram som man somnar till. Nu orkar jag inte skriva mer för den här bussen dödar mig snart. Perfekt att vi valde att åka hem den dan den ska va 400 grader ute så att det inte blir så varmt i bussen. Tur. Pusszzs


Dag 9

Vi har chillat skitmycket idag, inte gjort någonting speciellt. Lite " Bruno Mars feeling, the lazy song ". Lirat lite fotboll, käkat pizza och kolla tjejfotboll. Fyfan. Jocke ni vet, han är ett Sverige fan till 100 jävla procent. När man tillochmed kan namnet på tjejerna som spelar i svenska landslaget då är man fan inte cool. Menmen, nu sitter vi i villan och kollar the killing. Någon serie som dragit igång med joel kinnaman. Ikväll blir det nattdopp i poolen och lite 80 graders mördarbanan. Sjukt. Lägger ut lite bilder från öland ni inte sett än som en avslutning på en skön vecka. Puzz och sov gott alla underbara snyggingar. <3




















Tack för att alla har checkat in oss under denna vecka, nu fortsätter vi bloggningen hemma i stockholm och där vet ni vad som händer, LETS GO! <3


Kaos från inatt!


Dag 8

Tjoxfillejox!

Idag vaknade som alla andra dagar när det är solsken ute, alldeles försent... Vi drog oss upp ur sängen slängde på oss kläderna och satte oss i bilen och åkte iväg mot BÖDA. Jocke gick in på ica och fixa vatten och Simon och Viktor gick vidare till stranden och leta efter någon schysst plats med schyssta laadies. Med nya batterier i högtalarna så drog vi igång fest på stranden. Brudarna på stranden la sig närmare och närmare och tillslut var det som vanligt igen en ring brudar runt oss. Efter ett bra tag på stranden så rullade vi bort mot parkeringen och åkte tillbaka till stugan. Väl framme vid stugan så slängde "Masse" på maten på grillen och vi cyklade iväg och köpte läsk. Yes och nu sitter vi och kollar lite daám fotboll och ska senare ikväll kolla in någon bra rulle :)

Ikväll kommer det en liten överraskning på bloggen runt 00.00-00.30 snåret. Så håll er vakna :)
Vi har även lite bilder från dagen som vi slänger in nu med en gång!










I bilen


Ny produkt!


Bilder från idag!



Cykling till badet med småbarnen.


Foto på alla utom viktor.


simon och viktor


Misshandel på g.


öland , vettefan vilket dag

Nu rullar vi till Öland NK! filmar lite skönt där och chekkar lite bilder, sen kommer vi tillbaka och då blir det myspys på bloggen. Fjortisfilmer, tips från coachen filmer och en hel del annat kul. Puszzzszs

SVAR PÅ ERA FRÅGOR

Här har ni alla våra svar på era frågor! Vissa frågor blir längre svar och vissa kortare. Läs och njut.




Är ni bukisar? i sånna fall med vilken tjej?

Nej, ingen av oss är bukisar. Som tur är!

Vilken tjej i 1an,2an och 3an är snyggast i er skola?

Nu tänker vi så att 1an är vi. (simon och jocke)Då tycker vi lätt att Jessica Rosvall(simon) och Isabelle Louma(jocke) är snyggast, i 2an tycker vi att Maria är kattigast, och 3an har vi faktiskt ingen aning, snackade aldrig med någon eller visste vad någon hette. (viktor) Ida Hultman i 1an, viktoria lopez är K också, spanskalärare

Hur många läsare har ni?

Just idag har vi runt 600 klick och 300 unika besökare. Det är väl runt 250-300 unika varje dag och runt 350-500 klick.

Eran bästa kompis förutom varandra?

Jonatan Holmberg,Tedd Holmström,Elliot, Sen finns det hur många bröder som helst, och det vet ni som är.

Syskon/familj?

Jocke
: 2 små systarar som är jättesöta. Alva och Saga. 3 och 5 år. En pappa. En mamma. En till mamma. En till pappa. Juste, en lillebror och en halvsyrra också, men dom skiter vi i :) Så ligger det till för mig.

Viktor: Jag har en pappa, som är kingen. En mamma, en bror, och en syster.

Simon: Jag har en pappa, en mamma, en riktig bror och två halvbröder, och min lillebror Dias. Och en halvpappa (en hund)

Bästa tjejkompis?

Tjejkompisar har man mest i sin klass. Man träffar mest sina "tjej kompisar" ute på kalas och sånt.

Hund eller katt?

Jag och viktor är katter, jocke är hund. Vi föredrar katter. Om den som frågar menar husdjur så Hund.


Fotboll eller innebandy?

Jocke & viktor: fotboll. Simon: Innebandy

Blondiner eller brunetter?

Brunetter för alla pengar!

Långa eller korta?

Mellan..

Smala/normala/tjocka?

Normala såklart,

Rumpa/bröst?

Intressant fråga, jocke tycker bröst, och simon och viktor tycker rumpa. Hellre en tjej men bra rumpa och inga bröst eller tvärtom, enligt oss två.

Yngsta/äldsta åldersskillnaden tjejer?

Levla eller förhållande är två olika sätt att se på denna fråga, men om det gäller att levla så tror jag att 96a skulle fungera om hon såg jävla bra ut, och uppåt så skulle nog en 30 åring fungerar både som förhållande och levla :)

Vilka är de snyggaste tjejerna ni vet, förutom adriana lima och magan fox?

Viktor
: Natalie Portman

Jocke: Brooklyn Decker

Simon: Oksana Andersson

Skitsmala tjejer eller normalt smala tjejer?

Normalt smala tjejer såklart!

Hur känner ni varandra?

Simon och Viktor känner varandra genom fotbollen för läääänge sen, jocke och viktor är barndomsvänner och jag och jocke går i samma skola, så började vi lära känna varandra.

Vad för sorts tjejer faller ni för?

Vi går ju inte på insidan först och främst. Utsidan ger insidan en chans tycker vi. Men såklart så måste bruden vara snäll och rolig. Helst se ut som brudarna här uppe men det är nog för mycket begärt. Men om ni vill försöka haffa oss är det bara vara er själva och adda på fejan.

Hur mycket spenderar ni pengar på kläder per månad?

Bloggen betalar de mesta, haha, nej men vi har ingen aning. Några lax.

Vilken affär brukar ni shoppa kläder i?

NK,GATE ONE,FOOTLOCKER.

Vad är era favoritmärken på kläder och vad är eran favoritaffär?

Är joakim singel?

Ja, all in. Kör på. Han är villig.

Hej eller Tja?

Tja

Vem av er har haft tjej?

Alla har haft flickvän. I olika lång tid, men det är en annan femma.

Vem har störst?

Vet inte vem som frågade men ser vi ut som Magnus Carlsson eller? Det är inte så att vi står med varandra på toan och kollade på varandras kukjävlar. När vi såg det här frågan va det ju inte riktigt så att vi smackade upp linjen och kukarna på bordet och började mäta. Så det frågan får du nog lista ur själv, det bästa sättet tror jag är att ligga med alla 3.

Vilka skolor går ni i?

Atletica Gymnasiet och Uppland Bro Gymnasiet.

Har ni haft sex?

Japp, vi har haft sex. Vi är 17.

Konstigaste stället?

Bakom ett elskåp, i ett trapphus och på diskbänken. Tyvärr kan vi itne säga vem av oss som legat på exakt stället, men det löser sig.

Mår ni bra?

Ja, det är grymt! Vi är på öland?

Vem bor på öland?

Viktor, eller hans pappa äger två hus här.

Gillar någon av er någon speciell just nu ?

Nej, gillar alla just nu.

Har ni någonsin varit olyckligt kära?

Jocke har faktiskt varit det. Men jag tror inte vi ska gå in på vem det va, Hon börjar på O.

Hur kan ni ha så fucking sexiga kroppar :O

Actic Gym, sportar.

Vem av er är det som ständigt skriver inlägg påverkad? och vem är det som körde bilen när ni åkte in på campingen? JAG DOG och jag DÖR. han va bäst.

Jag antar att du menar att vi skriver i bloggen när vi är fulla, men det gör vi inte. Och den som körde bilen va Matte, kingen, johnsson :) viktors farsa med andra ord.

Är jocke kär i någon?

Nej, det är han inte. Hoppas vi.

Hur många har ni haft sex med?

Totalt:17 ladiez. Lista ut själva den individuella siffran.

Vad tycker ni är snyggast på en tjej: smal, lite mullig eller tjock?

Vi är inte så mycket för fett. Men som sagt inte för smala heller, så normala brudar är bäst.


Frågestund?

Folk har efterlyst frågestund, så nu är det dags. Ställ de frågor ni vill ha svar på i komentarer så svarar vi på dom sen. Ta chansen nu!


Dag 6

Vi " försov " oss som vanligt, skulle glida upp klockan 11 och dra till Böda. Men alla somnade om efter alarmen och vi vaknade typ halv 2. Åkte till Böda iaf och hamnade mitt i en fotbollstunering på stranden. Helt okej men sexiga brudar som springer runt i korta shorts och sport bh och rullar runt i sanden och lirar boll. Så vi bjöd matcherna på lite soft musik och badade & schtekte ett tag. Sen rullade vi till " med havet intill " en " bar/kiosk " där musikband spelar. Tog en glarre och softade. Sen rullade vi hem och slaggade ett tag, nu laddar vi inför en som vanligt lång och intressant natt, tror det blir lite " tips från coachen " ikväll. HAHA!

Så imorgon på bloggen kommer det ut " tips från coachen med joakim lindblad ", och om ni har tur får vi se om det kommer ut någon annan sjuk video.

Bilder från dagens besök på Böda Sand!











Här har ni den , haha


Dag 5

Chillbilder från nattdoppet.. kommer en skön video där vi förklarar senare. Eller så dyker den upp imorgonbitti. Puss på er bloggläsare, älskar er alla! <3



Seriösa grabbarna?! Vi spännar inte!!!!


Det är inte som ni tror, vi lottade och jag fick diska. Så.


Oh, cool bild!


12:31 Godmorgon

Skönt att vakna upp till den här?


Välkommen till Arsenal

Gervais Yao Kouassi, känd som Gervinho, född 27 maj 1987, är en professionell fotbollsspelare (anfallare) från Elfenbenskusten. Gervinho spelar sedan 2009 i den franska klubben Lille.



Grattis i efterskott Ida Hultman!

Kära Ida!

Vi sitter här på Öland och håller på och saknar ihjäl oss. Vi vill träffa dig! Du är alltid så snäll, söt, omtänksam och humoristisk. Utan dig känner vi oss så små. Vi behöver din värme och närhet. Vi missade din födelsedag, vi hade gärna velat vara där med dig när du fyllde 17 år. Nu är det bara 1 år kvar tills du får följa med oss till Magaluf.(du har inget val) Så vi kan bara gratta dig och vi hoppas du fick en jättemyyyysig födelsedag. Resan till Malaga följer vi med på. Vi har redan kirrat biljetter och allt.

Sist och minst så hoppas jag att allt är bra med poolen för vi kommer hem snart.



RSS 2.0