hellu

JAG(louise), IDA OCH VIKTOR SITTER NU I DATASALEN, oj och nyss blev det caps hoppsan sa! Vi är jätteglad nu, för vi har bara en lektion kvar. Sen ska vi alla dra hem till viktor och mysa... synd att inte simon var hemma.. eller??
Nej nu har vi inget mer vettigt att säga så vi hörs snart igen CIAO! :D

Idas , min och bebbes blogg!

www.nosy.blogg.se
www.hultiis.blogg.se


Dagen & dagen imorgon..

Idag tog jag de lugnt på morgonen, jag & louise vaknade typ 10.. sen kom jocke hem till mig. Sen softade vi ett tag, lirade lite fifa. Runt 12 drog vi & gymmade på actic där vi har inkkkkaserat gymkort.. check! Körde biceps & bröst idag. Sen va det träning på kvällen & nu sitter man & drar igång bloggen på allvarligt igen.. igår hade vi 5 unika besökare, idag har vi 145 :) Viktor, gör som vanligt ingenting :) han sitter väl hemma & kollar tv och håller på med sin epeeeleppsiii data som blinkar varje gång man trycker på en knapp.
Imorgon så drar man till skolan tidigt för att man har ju innebandyträning. Inte för att jag tycker det är superkul på träningarna men man ser fram emot statoil frukosten och bastun efter träningen. Det är typ därför man tränar. Sen blir det väl till att haffa bejbs i skolan hela dan & senare på kvällen blir det träning & sen hem till viktor. Vad kan man mera bjuda på en sån här onsdagskväll..? ohåå, jag vet.. en videooooo! Videon kommer snart..
Puss

Omröstning om överlevnad!

SKA VI FORTSÄTTA MED BLOGGEN ELLER LÄGGA NER DEN? RÖSTA I KOMENTARER!


RSS 2.0