Bio ikväll

Ikväll ska jag, alona, niklas, frida och NYA paret viktor och linn kolla på bio och kista! Vi ska kolla på Terror på Elm Street. Läskigt!

NU KÖR VI IGEN

NU ÄR DET DAGS ATT BÖRJA BLOGGA IGEN! :D SÄG TILL ALLA ERA KOMPISAR ÄR NU STARTAR BLOGGEN IGEN! DET KOMMER ATT HÄNDA EN MASSA ROLIGA GREJER UNDER SOMMARLOVET SOM NI INTE VILL MISSA. FÖRLÅT FÖR VI VARIT BORTA SÅ LÄNGE!

Information

Bloggen har varit nere ett tag nu, vi kommer att börja skriva och lägga in saker på måndag. Sommarlovet börjar imorgon och vi kommer börja med att sumera helgen. Missa inte oss i sommar!

Student

Har varit och kollat på brorsans utspringning i bro. Upplandsbro gymnasiet. Galet kul. Längtar själv. Kommer 50pers till oss ikväll och firar så nu måste jag fortsätta fixa iordning allt. GALET !! Kommer fett mycket bilder sen!


Skolavslutning 11juni!

Det närmar sig, nästa fredag smäller det. På med solbrillorna, shortsen och av med t-shirten. För nu drar vi ut med hela skolan och firar! :) Alla 9or från skolan ska dra ut, vi ska försöka bestämma en plats, så om ni vet någon bra :) skriv! :D

Plugg,

Viktor leker att han vet hur man ska göra motiveringen till hans planlösning. Han kan inte ens stava ;p men det flyter på.

Idag

.. och så tränade vi och nu är vi hemma hos viktor :) orkar inte skriva, lägger in en skön video på våran egen zeki. Som tror att han kan åka skateboard :) !


RSS 2.0