Amanda Halonen 16år!

Den lilla amanda som går i 9e i viksjöskolan, fyllde år idag och tyvärr hann vi inte ägga henne. Synd. Men hoppas du haft en bra födelsedag lillen. Gratta henne!! :)



.

Inte gjort så mycket idag, betalat in pengarna för bilen vi hyrt till balen. Kommer feta bilder nästa vecka från hela balen, blir kul. Simon har varit med sin flickvänn och jag har suttit hemma och kollat hockey. Sverige - Tjeckien. Imorgon är det fredag och valborg, blir mysigt. Och väldigt hädelserikt tror jag. Aja, det kommer mycket kul här på bloggen i helgen. Missa inte det!

Ojdå

Barcas chanser att vinna championsleague är borta. Dagens förlust mot Inter dödade chanserna. Zlatan som innan säsongen bytte från just Inter till Barcelona, just för att kunna vinna championsleague, får nu se sitt gamla lag i finalen. Tungt. Nu ska vi iaf slagga, imorgon blir det dans med klassen, afrikansk dans :)

Grabbarna


Gym + löpning

Gymmat idag efter skolan och snart blir det löpning, jag och alona ska ut i sandviksspåret och springa. Senare ikväll är det championsleague. Avgörande matchen mellan Barcelona - Inter. Barcelona, som är storfavoriter måste vinna där av att dom förlorade på bortaplan med 3-1. 2-0 till barca idag räcker men det blir nog jobbigt. Följ matchen ikväll här på bloggen. Vad tror ni att det blir i matchen ikväll? Den som tippar rätt resultat får en marabou choklad imorgon i skolan ( om du går i våran skola ) om du inte gör det, så får du komma upp på bloggen med en bild och din blogglänk! TIPPA RÄTT !


Valborg!

Idag: Vi vaknade i tid för första gången, kan iochförsig bero på att vi började 10i10. Men iaf, sen hade vi svenska och lallade på. Bildlektionen efter blev inte så lyckad, som vanligt. Men våra målningar blir galna. Lunch, aa det blev som 4 av 5 dagar i veckan grillen. Vi hade ingen matte efter lunch, eller jag hade ingen matte, viktor hade. Haha, eftersom han va fett sjuk på nationella provet. Så jag och davan, som inte hade matte, latchade runt lite i skolan och hämnade på träffen tillslut. På träffen träffade vi ungar frida och carro, som som vanlig va störda :D
Efter skolan drog vi hem till Ali och fixade lite buisnesss.. Sen träning och nu hemma..

Valborg: På fredag är det valborg, det blir brasa och mys med grabbarna och flickorna. Vad ska ni göra på valborg, har ni något förslag på någon skön brasa man kan hänga vid? Skriv gärna i kommentarer om ni har något förslag!  Godnatt!


Kommentera!


Sjuk, fifa och pluggar

Simon är sjuk, jag är i skolan och glider. När jag kommer hem blir det väl lite cod. Skriver mera ikväll. Puss!


FIFA TUNERINGEN

I fredags lirade vi ju fifa tunering, vi v 19st grabbar som lirade. I lag 2o2. Lagen: Simon & Viktor, sami robin, danne andre abbe, shan johan, zanetti krook, niklas jonte, love niklas, marcus kevin, glömt ett par, kommer inte på. Iaf, jag och viktor vann våran grupp, zanetti & krook sin, och andre abbe & danne sin. Bästa två blev Johan & shan. Som gick hela vägen och vann hela skiten. Tycker inte dom va värdiga vinnare :) dom va typ 350kr var. + krooks rikskupong på 50kr.

Shan & johan altså, vinnare. Måste bara lägga in en bild på dom två så ni vet vilka som är 350kr rikare.

Shan Bhatti


Johan Rydberg (amanda halonen i bakruden)

Tjaaaaaaaaaa

Djurgården förlorade igår och är striden om guldet dog. HV71 vann med 3-2 i sudden och tog hem guldet. Surt. Men vi får se det från den ljusa sidan, DIF i final, ett stockholmslag i final, efter vi vet inte hur många år. Starkt iaf grabbar. Ni som såg matchen kanske också hörde att klacken hyllade djurgården efter, det va stolta grabbar som va där och förde fram vårat lag till den prestation dom gjort.

Idag: blir en lugn dag, ska ner och kolla viksjös första fight i serien och sen ska jag själv träna senare på kvällen. Sen blir det väl flickvänn, film och mys. Och nu pallar jag inte längre. Ska somna om. Tjaba.


Haha

Här bjuder grabbarna i klassen på en .. aa jag vettefan vad det är. Kolla på presentationen av några sköna lirare längre ner, kolla också på våran sommarvideo! Ha det bra. Godnatt!


Nationellt pro, mys, träffen

Började dagen med att gå upp ekkligt tidigt för att tagga till för NP. Matte C stod på schemat. Viktor va skitsjuk. Kunde verkligen inte komma. Aja, men iaf, det va inte så svårt. Drog hem och träffade sötnosen. Sen drog vi ner till träffen och kollade 5e finalmatchen. DIF torskade tyvärr. Men på lördag smäller det igen, hemma i globen. Blir nog hos albin då. Galet. Imorgon blir det fifa tunering hos jonte. Blir nog upp emot 30 pers skulle jag kunna tänka mig. 40 kr st. Vinnaren vinner allt! :) Blir nog kul , abbe ska slagga hos mig och vi lär schteka. Fått massa skit idag för att jag inte lägger in bilder och skriver lite om några personer. Dom kommer här under då.

Komentera vad ni tycker om grabbarna här nedanför, de skulle dom uppskatta!



Albin "glidarn" Sjögren:

Vart fan ska man börja, spelarhoran abbe. Haha, nej men albin är en skön grabb. Byter tjej och lag lika ofta som han byter frilla. Haha, och det är ofta. Lirar i hässelby p93 och är rightare. Finns nog ingenting vet inte snackar om haha. Det brukar bli riktigt roliga kvälllar tillsammans med abbe!




Tobias "stormunnen" Meissner:

Tobbe, energitobbe haha. Helt galen grabb, riktigt kul att vara med och ingen minut är lik den andra. Lirar också i Hässelby, back & rightare. Jag(simon) albin och tobbe lirade tillsammans i stadtslaget där vi dominerade! Tobbe lirar också fotboll, vet inte om han fortfarande är målvakt, men har iaf gått till vasalund. Krallig också. (a)



Christoffer "krökarn" Anderberg

Ha, ha, ha kan vara en av världens mysigaste, kåtaste och roligaste människor. Finns nog så mycket att skriva om honom så ni förstår inte. Ni som känner honom kanske förstår. En dag för Christoffer ser ut såhär ungefär: Försover sig ungefär 2-3 timmar, eftersom han lirat CS hela natten. Kommer till skolan typ 1 lektion innan lunch och sitter och sover den lektionen. Sen efter lunchen är han galen, vettefan vart han får energin ifrån. Han är inte så aktiv på lektionerna efter lunch heller iochförsig, men sen när skolan är slut springer han hem och lirar CS. Kanske knäpper en cola också. Så rullar det på.


Sommarminnen


Viktors <3 Debbie ( varning för dålig engelska.)


Paparazzzi

The famous KB. http://kblevererar.blogg.se


Stekarn asp. Http://asplevererar.blogg.se



Inter - Barcelona

Ikväll 20:45 drar den första semifinalen i championsleague igång. Inter tar emot Barcelona. Som har åkt buss från Barca till milano. 100mil! Pga flygplansskiten. Som vanligt vill vi veta vad ni tror det blir, och förfan, se till att tippa rätt så vi får lägga ut någon sköning på bloggen! Och vad tror ni? blir Zlatan utbuad eller hyllad? Diskution och tippning i bloggen!!


DIF 1 - 2 HV71

Ajdå, 2-1 till HV71 i matcher. Det hade vi ju inte planerat. Men vafan sånt är livet. Vi tar nästa match istället. Tyvärr blev det ingen vinnare idag heller, förra tävligen blir det inte heller någon vinnare. Har vi inga bra tippare eller? kom igen nu. Nästa match så får någon ta och tippa rätt! Iallafall, lägger ut ett gäng sköna bilder och några galna videos från DMfinalen här under. Kaosvideos från klassrummen. Njut grabbar och tjejer! Och godnatt/grabbarna!




Jonte, simon och anton


DM-GULD LAGET!

Djurgården - HV 71 Finalmatch 3

Djurgården vann första matchen mot HV71, andra matchen tog HV71 hem på sudden death. Nu ikväll tar vi emot HV i globen där dom kommer få kriga för att ens göra ett mål. Kom igen nu gubbar, nu tar vi ledning i denna finalserie med 2-1. Hur tror ni det går i matchen? Skriv i komentarer, vinnaren vinner en bild på sig själv på bloggen, + dens blogglänk!


Näst sista videon på Robin, kommer en till, den absolut bästa!


Efterlängtad!

Nu kommer äntligen videon från DMfinalen! Lineupen är här. Lägg märke till vad ahmad säger i sista sekunden!


Robin bjuder på en till, den bästa kommer imorgon!


Robin igen hahah

 

Nu lägger vi in ännu en video när robin var liten, och det kommer komma fler som vi lägger upp dom tre kommande dagarna, håll er uppdaterade så får ni se en varjer dag.






Video på DM finalen

Idag kommer det inte komma något mer inlägg än det här om inte simon orkar lägg upp nått när han kommit hem. Men vi lovade igår att lägga in en video på matchen igår och Amanda gjorde så det blev sanning, tack :D
http://halonen.blogg.se INTROLÅTEN VA EN SHOWTEK LÅT, men amanda har lagt in true believer i bakruden.


DAGEN VI BLEV HISTORISKA!

Dagen började som vanligt, viktor lekte att han orkar gå upp tidigt och gav mig en örfil så vaknade. Jag sprang hem och hämtade en cd skiva som vi skulle bränna ner låtarna till matchen på.

Träffen 08:00: Vi, jonte och love skulle träffa Leffe, stekarn, nere på träffen för att fixa med belysningen till introt(altså när vi skulle springa in) det blev en strålkastare och en strob. (som blinkar olika färger) Vet inte hur det fixades men efter 3 timmar satt allting på plats i hallen och man började känna lukten av guld.

Samling 10:40: Vi samlades på wickmans rum och lämnade våra grejer för att sedan äta lunch tillsammans med laget. Blodpudding, galen uppladdningsmat? Vi tog sedan en promenad i 30 minuter för att vakna till. Johan hämtade lite grejer han hade glömt. Så att promenaden blev upp till såningsvägen och tbx.

Samling i omklädningsrummet 11:20: Vi bytte sakta men säkert om och gick igenom programmet. När vi kom in i omklädningsrummet hade vi tilldelats platser där det låg namnskyltar på våran plats. Inte bara en namnskylt. Matchtröjan va upphängd och vi fick ett äpple och en juice. Landslaget?

Sargbygge 11:50: Efter att vi bytt om gick vi gemensamt ut och började bytta sargen. Gick säkert på rekordtid.

Uppvärmning 12:00: Från 12:00 till 12:15 körde vi lugn uppvärming med lite skott och passningar för att komma igång. Publiken, som idag var helt underbar, bestod av ungefär 200st om inte mera. Bara folk från 9an. + Hadi! Dom släpptes in 12:15 då våran seriösa uppvärmning drog igång. Vi gjorde allt i matchfart och va 100%taggade inför matchen.

Uppställning i korridoren 12:26: Vi gick in i omklädningsrummet och sa några ord till varandra för att tagga till de sista vi hade. Hallen släcktes ner, stroben va beredd, strålkastaren va beredd, publiken va helt galna och skrek.
 
Intro 12:28: Vi hade sagt att vi springer in 2meter ifrån varandra med ganska bra fart. Efter 1:15 av introlåten som va en tung showtek låt. (Ni hör den här snart) sprang vi in på planen, kapten(jag) i tätet och sedan i nummerordning. Publiken skrek!

Line up 12:29: Efter inspringningen samlades vi på bänken för lineup. De andra laget började och det lät inte mycket från publiken, tror inte dom ville ha lineup nu efteråt när dom blev utskrattade. Våran lineup va grymt! Robin karlström MV. Jonathan holmberg B. Johan rydberg B. Simon schmidt(jag) C. Viktor Chiriboga(jag)HF. Daniel aronsson VF. Kolla på videorna här nedanför så förstår ni!

Matchstart 12:30: Matchen va jämn ibörjan men efter ett tag tog vi över och började pressa. 1-0 kom efter en snurr från Simon. 2-0 kom efter ett powerplay skott från mitten av simon igen. 3-1 kom från en fin pass från viktor bakom mål till danne som va perfekt placerad i slotten och kunde stänka in bollen i nätet på en volley.
Kvarnskolan kom igen och gjorde 3-3. Matchen slutade 3-3 och det blev sudden death i 10 min. (första målet vinner) Det dröjde 5min innan simon gjorde 4-3 med ett perfekt placerat skott i vänstra höret. Jubel utbröt och vi hoppade upp på läktaren och en hög av människor bildades. Guld! Medaljer delades ut av amanda och idol rebecca.

Efterfest 13:30: Vi sket i sargen och började sjunga med hela skolan! in i omklädningsrummet och champagneflaskorna fram. In med KB i duschen och festen va igång. Vi drog sedan av oss matchtröjorna för att fotas med alla grabbarna i skolan. Det blev sedan en ride igenom skolan(ungefär 40pers) och in i alla klassrum och sjöng. Blev en ride genom tex Ica, louise, expeditionen, slöjd och hemkunskapen. Bord flög och vi dansade överallt.

Kommer nu en del fina bilder, videos och annat kul från dagen. Njut, för ni som va med på detta, eller såg detta, måste haft en underbar dag. (vårat längsta inlägg, vi har ont i fingrarna)!!!
ALLA VIDEOS OCH BILDER KOMMER IMORGON UNDER DAGEN, ALLA MÅL, INTROT, LINEUPEN OCH ALLT!











Kaos i 9Es klassrum



Viksjöskolan yoye !


Kort video nu, kommer GALET mycket kul ikväll! OJOJOJ


Dagen som varit

Vi som hos viktor, tränade fotboll igårkväll så vi va trötta och somnade tidigt. Men vaknade imorse som vanlig helt död! Åkte med micke och wickman till skolan. Wickman är altså Patrik Wickman, vi kommer lägga ut bilder på honom senare. I skolan gled vi runt och det blev kaos på de flesta lektioner. Efter skolan så gick vi, zeki och granis runt i hela skolan och satt upp lappar om DM FINALEN IMORGON I VIKSJÖHALLEN KLOCKAN HALV 1. Vi köpte fanta sen och drog hem och sov lite. Nu sitter jag hemma och funderar på vilken video jag ska lägga ut, antingen när viktor kör bänkpress eller när han säger hej :) bestämt mig nu för att det blir hejvideon och den när han kör bänk får komma imorgon eller nått, den vill ni inte missa! Tro mig.

Nu ska jag dra på träning, viktor lär väl vara hemma och lata sig som vanligt. Han lägger nog in någonting under kvällen får vi hoppas. Kommer massa bilder och videos imorgon från finalen kan jag lova! Ajuste, lägger in lite bilder på mattegrabbarna. Davan, zacke jag och viktor :)


davan nasrat

zacke bulalé

viktor johnsson(ägare)


Vem är kissie?

Som ni säkert vet så är Kissie (Fast,hon heter alexandra nilsson på riktigt) Sveriges största bloggerska. Ni har säkert sett hennes otroligt fina bilder på hennes blogg. Men hennes fina bröst, och hennes fina mage, och hennes fina läppar, och hennes fina hår. Aa jättesnygg, (nej) nu är det så att denna lilla flicka inte alls är söt, snygg eller har fina läppar som ni tror. För det första, varför döper man sin blogg till Kissies om man heter alexandra nilsson? Helt seriöst, det är ett under , ett fukking mirakel hur denna tjej kan tjäna pengar, åka på resor och må bra tack vare sig värdelösa skitblogg. Vi har läst den ett par gånger. Finns fan inte ett piss som är intressant. Så vad ser alla i denna lilla flickan?

Alexandra Nilsson: Vi har hittat en bild på denna tjej på google och vill jättegärna visa för er hur hon ser ut på riktigt. Ni som sitter varje dag och tittar på hennes blogg. SKA NOG INTE KOLLA! GRÅT INTE, MEN SÅHÄR SER HON UT. SÖT? SKRIV I KOMENTARER OM NI BESÖKER HENNES BLOGG, OCH OM NI MOT FÖRMODAN GÖR DET, BERÄTTA DÅ VAD SOM ÄR BRA. OCH NI NORMALA SOM INTE GÖR, BERÄTTA VAD NI TYCKER OM HENNES. HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS // GRABBARNA





Våran bikini, rösta! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Viktor söker tjej, någon som kan tänka sig?

Dagen som varit; vi gled ner till skolan TIDIGARE för att gå på extramatte. Och nu vi har inte IG men vi har nationella så tänkte det skulle hjälpa oss lite. Ointressant och skittråkigt så vi fortsatte till so som, aa skit i den. Sen bild som blev kaos. HAHA! Sen va det spanska. Vi kom lite sent för att vi va tvunga att lira klar på vallen förtst. Viktor skulle ha idrottlektion idag efter spanskan, men han fick AKUT TANDLÄKARE och kunde verkligen inte leda sin lektion. Stackarn! Sen drog vi alla till vallen och lirade fram tills 5 tiden. Bussen hem och till träning sen. Nu är vi båda hemma, är inte med varandra för första gången på 45dygn typ haha. s



Min bloggpartner viktor söker desperat efter en flickvänn haha, så skulle du kunna tänka dig att ge honom en chans med just dig. Dejta honom. Testa iallafall. Han är inte så dum som han ser ut. Jag lovar! Viktor är en schtekare, och ni ska bara få veta vad vi ska göra på balen :) Den är i maj, och kollar ni inte på bloggen efter det så missar ni världens grej säger vi bara. Men iallafall, vill du ha viktor som din egen lilla sötnos så skriv förfan, han är öppen för diskutioner här på bloggen! Lite bilder på virpan här under!
( har inte snackat med han att jag ska lägga ut det här, han kommer säkert bli galen men han får inte ta bort det heller för då avslöjar jag en hemlighet som han sagt till mig hihihi )






Virpan på min moppe, 8an



Första frukosten på länge. Jag, viktor & alona.

Alona lagade världens godaste frukost menas jag och viktor låg och halvsov i sängen och njöt av morgonens ljus från fönstret. Va jävligt länge sen vi åt en så god frukost. American Pancakes och grejer. Kolla bara liksom. Mäserligt!



American beautiful pancakes.


Danslektion!

Grymt bra 9F!


AIK ÄR TILLBAKA




Efter massa år har äntligen AIK tagit sig tillbaka till Elitserien i hockey. Elitseriebiljetten skrivs ikväll efter vinsten hemma i hovet mot växjö med 2-0. Det blev kaos i hovet och det tog inte lång tid innan isen va full av aik suportrar. Men nu är frågan, kommer råttorna att klara sig kvar i elitserien nästa år? Vad tror ni? Djurgården - AIK derby i ishockey kommer nu äntligen bli verklighet. Fast, blir matchen så rolig? 5-0 till DIF? Kollade på matchen och tempot va inte högt. Efter att ha följt djurgårdens väg till finalen och nu kollat på aik. Så ser man skillnad. Blir misshandel i derbyna nästa år. AIK har ingenting i elitserien att göra.


2-0 till Barcelona

Barcelona tog hem segern i giganternas match genom 1-0 av Lionel messi och 2-0 gjordes av Pedro. Barcelona gjorde 1-0 och sedan spelade dom bara hem matchen kändes det som. Men skitsamma, vi hade ju en tävling om hur matchen skulle gå. Ingen tippade rätt resultat förutom Oscar och Ahmad, men dom två tippade tyvärr försent. Altså dom två tippade under matchen! Men vi har ju ingen att skriva om nu så det får bli dom två iaf.

Ahmad Alzghoul: våran egen sötnos! ahmad går i våran klass och han gör varje dag i skolan unik och rolig. Det finns ingenting denna grabb inte har gjort. Altså då menar vi i skolan, han har nog gjort allt dumt/roligt/busigt man kan göra. Det är just därför vi älskar honom. Det finns inget stopp på honom. Han är som en duracellkanin som går på droger. Hur ska vi klara oss utan dig älskling? :) Vi lägger ut en bild på honom här under och förhoppningsvis en video och vi hittar någon!



Giganteras möte!






Det

blir chillkväll med paj, kladdkäka, chips och läsk framför världens bästa fotbollsmatch! Real madrid - Barcelona. Kan inte bli bättre just nu seriöst. (simon) jag tror på barcelona, messi tar hem segern till barca som vanligt. Han är i galet het form och kommer leka med real madrids backar. Finns ingen just nu som hänger med honom. (viktor) Jag tror att los blancos tar hem denna match, vill ha revanch sen förra matchen och ser det här som finalen i ligan. Higuain avgör med vänstern.

HUR TROR NI DET GÅR? SKRIV I KOMENTARER OCH TIPPA RESULTATET! DEN SOM FÅR RÄTT PÅ RESULTATET PRESENTERAR VI I BLOGGEN MED EN BILD OCH EN TEXT. OBS: VA INTE ANONYMA!

Troliga laguppställningar: 




                                  Valdes



                         Pyol             Pique
Alves                                                          Maxwell

                                  Keita

                     Xavi                      Inesta

   Messi                                                       Pedro
                  
                                   Henry

-----------------------------------------------------

                                  Higuain

  Ronaldo                                                  Granero

             Van Der Vaart                L.Diarra
       
                                    Gago

Marcelo                                                       Arbeloa
                       Abiol                Ramos

                    
                                  Casillas          
                                                  
                                

Ska Rebecca Hogevall söka till idol?

Nu är vi trötta på att Rebecca i våran klass. Altså i 9F i viksjöskolan. Aldrig söker till idol. Idol börjar nu snart igen och nu undrar vi. Är det vi som är dumma som tycker att hon är grym på sjunga, eller är det bara så att hon är det? Få henne nu att ångra sig genom denna omröstning så att han tar och söker till idol. Vi kommer att lägga ut en video på henne och en bild. SÅ TA FAN OCH KOMENTERA VAD NI TYCKER HON SKA GÖRA! Hon tycker att hon är för dålig :O Så för en gång skull. Låt henne få veta!

(kolla videon på robin längre ner)!!

Robin karlström 9F :D

Tjabatjena, här bjuder vi på en liten video på Robin i klassen. Hoppas ni tycker om den, för annars är ni seriöst störda. HAHAHAHAHAH! Tackar till robin som skickade!


Mat och för hoppningsvis djurgården till sm final!

Just nu sitter jag, alona och brorsan och käkar en mysig middag. Kyckling och potatiskroketter, viktor kommer senare och vi ska kolla på semifinalen mellan djugården och linköping där vi bara behöver vinna den här matchen för att gå till final! Efter matchen ska vi kolla på en film vi laddat ner, verkat galet läskig. The fourth kind. Någon som sett den?


Jag och niklas skjuter sönder viktors rumpa :)


Snart är den här, sommaren!

Denna underbara onsdag började som vi skrev igår, bara det att det blev några timmars mer sömn.
Men vi tog bussen till viksjöcentrum och köpte varsin redbull och sen drog vi till viksjögymmet.
Sedan åt vi på grillen men icke åt vi onytigt, alla vi tre, inklusive alona, åt pasta cabonara. Inget att rekomendera iochförsig! Sen drog vi hem och lira NHL! som vanligt. Jag hade sen träningsmatch mot Järfälla 93 b som slutatde med vinst på straffar! ( lite skämmigt men man kan skylla på att det inte var någon seriös match, exempel på det, är att jag glömde min matchtröja och shorts...) Simon och alona var hemma hos simon och myste galet!

Men nu är jag bara tvungen att skriva det här, men nu efter den långa kalla vintern och äckligat många mörka dagar har våren verkligen visat sig och sommaren är på ingång.
Om 2 månader kommer lövsta att bli vårt nya hem, med cill på dagen och myspys på kvällarna med grill!
Kasta dina skor byxor och tröja, på med short, tofflor ochett linne för nu kommer sommaren !


Här är en skön låt som vi kommer dunka sönder på lövsta! Skriv i kommentarer om ni vet någon skön sommmar hit ni kommer att spela!


Beslema (adjö) till vintern och Hola till sommarn !


messi messi messi messi

Tjaba bloggen, här kommer lite skön text från dagen som kommer imorgon. Väckning klockan 09:30 för att käka frukost och fixa redbull till gymmet som vi ska vara i klockan 10:00. Efter gymmet blir det nog hem och vila och käka någonting gott, kanske grillen om vi orkar. Det kommer några sköna bilder och videos imorgon kan vi lova!! :)

Vi två arsenalfans satt idag och kollade 2a kvartsfinalen mellan vårt kära arsenal och barcelona. Det började bra när Bentner placerade in 1-0 i barcakassen efter 19min. Sen va det roliga slut och messishowen började. Han började med att lossa ett kanonskott upp i kryllan. Sen placerade han in en fin boll bakom almunia med högern. Sedan chippar han säkert in 3-0 och i 80nde minuten så rullar han in bollen mellan almunias ben. Kul kille. Vi hatade honom idag, men han är solklart världens bästa fotbollsspelare. Ni som inte tycker det kan ju skriva det i bloggen. Så en liten omröstning här nu: Skriv i komentarer antingen; Tummen upp, eller tumme ner!
Lionel Messi (video kommer)



Vi en tisdag

Har varit och handalt jenas och tjocktröja idag, viktor kom till mig senare och vi lirade lite NHL. Jag och alona krossade viktor och daniel(brorsan)!












Viktor, snygg?


Bastun !


Ni hittar alla våra videos under kategorier/videos

.

Vi kom, vi sågs, vi segrade.

Äntligen, äntligen hemma i stockholm igen. Från ett tråkigt, dött, efterblivet göteborg. Vilken stad asså, har varit där många gånger. Men det här gången isåg jag verkligen hur tråkigt det är. Ett par tjejer, 14-15års åldern. Sitter kl 10 inne i ett varuhus, ensamma i en rulltrappa en lördagkväll? - kul? Det var helt dött seriöst, fanns inte ett piss att göra. Det roligaste va att vara på hotellrummen och kolla datan eller spela fifa liksom. Men iaf, vi vann semifinalen med 5-1 och finalen med 5-2. Hemresan va tung och vi va helt döda efter alla matcher. Så vi som mest, filmade en i laget som sov. Daniel stenius.

Nu till roligare saker; PÅSKLOV! Vad ska du göra på påsklovet? ska du åka iväg? vara hemma med kompisar? kolla bio? mysa med pojk/flickvänn? berätta i komentarer vad som ska ske. Det kommer även att komma in en video från bastun i göteborg. Den bjuder vi på. Nu drar vi igång påsklovet här på gaybloggen med massa sköna bilder och sköna röstningar. Se till att vara här. / grabbarna!

En bild på göteborg ända coola sak förutom liseberg!

Läppstiftet kallas den.


bloooooogg trokarn stiger fram.. (ny header inom kort)

Igår och tills nu har jag inte hunnit, orkat, pallat eller haft lust att skriva, så det var simon som tog steget och lyckades spela in några videos på han och hans lagkamrater och "sumerat" lite om hans tunering borta i götebrog.
Själv så har man en fag cup imorgon i Djursholm, så själv ska man upp tidigt och leka innebandy.
Simon hade också skrivit att jag skullle spela in en video blogg på mig, men det tänker jag faaanme inte göra utan han! (aa vi e kära och kan inte vara utan varandra), men på mångad när simon kommer hem så kan jag lova att det kommer komma ut en seriös videoblogg på oss :) så var uppdatarade tills då men ÄVEN HELA TIDEN !

Men nu imorgon "söndag" är det så att vår kära broder Mohammed Zakarias Bulalé fyller 16 år, gratta han här i kommentarer och på hans facebook så han kan bli lite poppulär åtminstånde ( även fast ni inte känner han så värmer det nog ).

<|:{)

                     


Dags för slutspel

Vi vann gruppen säkert och är nu hemma på hotellrummet med grabbarna. Spöade skiten ur Carl nordström på NHL. Tror resultatet tillslut skrevs 7-0. Efter misshandeln på carl så drog vi och badade. Ikväll blir det lördagsmys och chill eftersom vi har hela kvällen fri från matcher och annat skit. Jag har ingenaning vad Viktor håller på med för tillfället eftersom han är konstig. Hans har iaf lovat att lägga in en video eller bild på sig själv ikväll. Så kolla då. Nej men nu är det dags att dra till donken, pallar inte bögblogga just nu. Vi hörs senare. Eller viktor hör av sig senare. Jag får se om jag lägger in någonting mera idag. 


Jag(simon) och philip i badet. Oskar filmar!


John dansar segerdansen!


Ny dag, nya möjligheter

Efter en lång natt brevid John känner man verkligen hur mycket man saknar sin flickvänn. HAHA! Vi spelar första matchen nu kl 10:20 mot Storvreta. Sen drar vi till hotellet och chillar lite. Då återkommer jag till bloggen ett tag. Viktor sover som ni vet tills 1 så hans inlägg får ni vänta på! Kommer videoinlägg idag också så ni vet :)


oss!

Very kort inlägg nu tills imorgon, men vi har sett att ni har skrivit att ni vill att vi ska lägga upp nån blid på oss så här har ni :)

gayar vi vet.

 
Viktor leker ball på viksjö gymmet ..

 
simon in tha school


Panik!

Är i göteborg, Viktor får ta hand om bloggandet i några dagar. Jag tänkte bara lägga ut några bilder på min söta rumskamrat John Ericsson. Har redan hunnit med att foto han några gånger. Här har ni honom. Komentera vad ni tycker!



Gissa kändisar `!

Nu är det dags att avslöja vem personen som vi gjorde en liten" makeover" innan var, om ni inte lista ut det så var det Rebecka Hogevall! sök på facebook!

Men nu är det tid för att lägga upp några personer från deras barndom och som kanske är lite, elle är kändare (sorry becca).
Gissa vilka det är och va inte tråkiga och kolla upp personerna på google, innan ni har gissat.
Det kan vara allt bland actionhjätar, top 10 sexigaste tjejor, romantiska kändisar, fotbollsspelare och nyblivna gayar,
så gissa på i KOMMENTARER ! :)
Ledtrådar.. initialer
1 M'F,
2 B'K,
3 R'M
4 T'C
5 L'D

                       1.                                                                      2.

                              

                  3.                                          4.                                       5.



 


RSS 2.0