Nationellt pro, mys, träffen

Började dagen med att gå upp ekkligt tidigt för att tagga till för NP. Matte C stod på schemat. Viktor va skitsjuk. Kunde verkligen inte komma. Aja, men iaf, det va inte så svårt. Drog hem och träffade sötnosen. Sen drog vi ner till träffen och kollade 5e finalmatchen. DIF torskade tyvärr. Men på lördag smäller det igen, hemma i globen. Blir nog hos albin då. Galet. Imorgon blir det fifa tunering hos jonte. Blir nog upp emot 30 pers skulle jag kunna tänka mig. 40 kr st. Vinnaren vinner allt! :) Blir nog kul , abbe ska slagga hos mig och vi lär schteka. Fått massa skit idag för att jag inte lägger in bilder och skriver lite om några personer. Dom kommer här under då.

Komentera vad ni tycker om grabbarna här nedanför, de skulle dom uppskatta!



Albin "glidarn" Sjögren:

Vart fan ska man börja, spelarhoran abbe. Haha, nej men albin är en skön grabb. Byter tjej och lag lika ofta som han byter frilla. Haha, och det är ofta. Lirar i hässelby p93 och är rightare. Finns nog ingenting vet inte snackar om haha. Det brukar bli riktigt roliga kvälllar tillsammans med abbe!




Tobias "stormunnen" Meissner:

Tobbe, energitobbe haha. Helt galen grabb, riktigt kul att vara med och ingen minut är lik den andra. Lirar också i Hässelby, back & rightare. Jag(simon) albin och tobbe lirade tillsammans i stadtslaget där vi dominerade! Tobbe lirar också fotboll, vet inte om han fortfarande är målvakt, men har iaf gått till vasalund. Krallig också. (a)



Christoffer "krökarn" Anderberg

Ha, ha, ha kan vara en av världens mysigaste, kåtaste och roligaste människor. Finns nog så mycket att skriva om honom så ni förstår inte. Ni som känner honom kanske förstår. En dag för Christoffer ser ut såhär ungefär: Försover sig ungefär 2-3 timmar, eftersom han lirat CS hela natten. Kommer till skolan typ 1 lektion innan lunch och sitter och sover den lektionen. Sen efter lunchen är han galen, vettefan vart han får energin ifrån. Han är inte så aktiv på lektionerna efter lunch heller iochförsig, men sen när skolan är slut springer han hem och lirar CS. Kanske knäpper en cola också. Så rullar det på.


Kommentarer
Postat av: albin sjögren

vad säger du jag är skitseriös när det gäller tjejer????? ;D

2010-04-22 @ 23:10:42
Postat av: christoffer anderberg

hahahahahahahaha xD

2010-04-22 @ 23:23:50
Postat av: meissner

tungt schmidt :)

2010-04-23 @ 15:36:26
Postat av: aeeeerrååå!

Matchen imorgon (DIF - bönderna) spelas på Hovet! Globen är typ förbokad sen långt tillbaka :/ Men det skapas mycket bättre tryck på Hovet!



Själv ska man på matchen, klackplåt ofc!

Ni får INTE missa tifot. Järnkaminerna har förberett något som man knappast kommer glömma den närmaste tiden.



Nu kör vi över bönderna!



Bra blogg förövrigt!:)

2010-04-23 @ 19:26:42
Postat av: Ägarna

Det är bara bra att den går på hovet. Blir galet tryck! Har också hört att det blir ett galet tifo ! :)

2010-04-24 @ 10:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0