Vi avrundar !

En lång dag, vaknade tidigt och åkte ner till skolan med Micke hjelmström. Han är en lirare av kaliber och är jättesöt. Våran speclärare kan man också säga ;) Efter en lång dag i skolan med påsklunch och äckliga sillar så drog vi till gymmet som ni kanske sett på videon längre ner. Blev trötta så köpte lite energidrickor sen. Jag simon drog hem till alona som va sjuk och tog hand om henne ett tag. Viktor förberede hemma för en helkväll med godis, chips och ett grymt bra Arsenal.

Matchen var grym! Zlatan, som är kung, men som för kvällen va hatad av oss, gjorde barcelonas första två mål på fina sätt. Arsenal kommer sedan igen med två brunkmål och det blir en väldigt spännande returmatch på camp nou. Nu ligger vi i sängen och taggar inför morgondagens dm semifinal i fotboll, hemma i viksjöhallen klockan 09:00 imorgonbitti.

Vi vill också passa på och tacka alla som gjort reklam för bloggen på olika sätt: Johan rydberg, our vice president. Sen har vi massor av brudar som har länkat våran blogg på deras sidor och sånt. Tack till:
Dana: http://danadaoud.blogg.se/
Josefine:http://princessjossie.blogg.se/
Nathalie: http://nathaliesalazar.blogg.se/
Amanda:http://halonen.blogg.se

Vi avslutar här nu med en bild på våran kära tränare/granne/schafför/polare. Micke hjelmström. Klockren grabb. Han kan verka lite konstig på den här bilden. Men det var under hans svensexa. Kolla in han på facebook. Riktig katt.


Kommentarer
Postat av: pernilla

hahahahaa

2010-03-31 @ 23:36:22
URL: http://mestlivet.blogg.se/
Postat av: Johan

ooh, vice president.. Fan va nice!! :D ;) <3

2010-04-01 @ 14:36:06
Postat av: sebbe

ahahah micke !"!

2010-04-01 @ 15:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0